Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3-mobilen skal hedde Nokia

3-mobilen skal hedde Nokia

Danskerne er vilde med Nokia-mobiler. Derfor er det ikke overraskende, at den nyeste 3-mobil på butikkernes hylder kommer fra den finske mobilproducent.

Danmark er et Nokia-land. Den nyeste 3-mobil kommer da også fra den finske producent.
Danmark er et Nokia-land. Den nyeste 3-mobil kommer da også fra den finske producent.

Hvis man tager et kig på 3G mobilerne i 3’s butikker, vil man se, at mobiltelefoner af mærket LG er dominerende. Ud af 18 3G mobiler kommer hele syv modeller fra den sydkoreanske producent.

Men noget kunne tyde på, at LG får kamp til stregen. Nokia, som længe har været danskernes foretrukne inden for GSM telefoner, ser også ud til at blive mere og mere populære med den nye 3G teknologi.

Det er i alt fald ikke tilfældigt, at det nyeste skud på 3-stammen er af mærket Nokia. Hermed er 3-butikkerne oppe på fire forskellige modeller fra den finske mobilproducent.

Det nye vidunder med navnet 6280 har netop fundet vej til de danske 3-butikkers hylder. Og spørger man Morten Christiansen, som er administrerende direktør for 3, kan den nye Nokia for alvor få kasseapparaterne til at klinge i de danske butikker. ”For Danmark er et Nokia-land”, fortæller han til Jyllands-posten.

Mobilsiden.dk er i øjeblikket i gang med at teste Nokia 6280. Resultatet bringes snarest...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies