Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3: Politianmeldelsen er en overreaktion

3: Politianmeldelsen er en overreaktion

Forbrugerombudsmanden har overreageret ved at indgive en politianmeldelse, da der er tale om en førstegangsforseelse, lyder det fra Teleselskabet 3.

Det er en overreaktion, at Forbrugerombudsmanden har politianmeldt 3 for mangelfuld og vildledende markedsføring.

Sådan lyder udmeldingen fra 3's kommunikations-chef, Stine Green Paulsen.

- "Det er en klar overreaktion fra Forbrugerombudsmandens side - som at skyde gråspurve med kanoner. Vi indrykker mange tusinde bannerannoncer hvert år. Vi har begået en fejl i en af dem, som vi beklager og retter efter henvendelse fra Forbrugerombudsmanden," siger Stine Green Paulsen i en pressemeddelelse.

Et drastisk skridt for en førstegangsforseelse

Sagen drejer sig om en bannerreklame på Facebook, hvor 3 reklamerede med en pris på 799 kroner for en HTC Magic. Først da kunden havde klikket på reklamen, fremgik det, at den egentlige pris over seks måneder var 3.992 kroner.

Ifølge Stine Green Paulsen er 3 klar til at betale en bøde for fejlen, men teleselskabet mener ikke, at det havde været nødvendigt at følge sagen op med en politianmeldelse.

- "Vi har naturligvis stor respekt for dansk lovgivning og herunder markedsføringsloven, men vi synes, det er et meget drastisk skridt at politianmelde virksomheden for en førstegangsforseelse som denne," siger Stine Green Paulsen.


Læs også
3 er blevet politianmeldt

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 15-09-2009 11:44:57

Det er da en daglig most, at teleselskaber snyder ved at fortælle prisen på en mobiltelefon. Hvor tit ser man ikke en pris på 1 kr., og når så man klikker på annoncen, så kommer der pludselig en masse ekstra omkostninger frem. Nej Frem med den rigtige pris, altså total prisen, hvad man egenlig skal betale og ikke alt det andet fnidder

0 0
Henrik Nielsen 15-09-2009 00:32:18

Hej alle der læser i dette forum.

Jeg har selv en gang været kunde hos 3, men bliver det aldrig mere ! De krævede nogle penge som jeg havde betalt, samt at de lod sagen gå til advokat. Jeg kørte op til advokatkontoret, viste dem min OPSIGELSE, som var sendt som anbefalet post, samt den fax,som jeg også havde sendt til dem. Nu venter jeg bare på at de prøver på et eller andet igen, så køre jeg en sag mod 3! ALDRIG mere 3 !!

Hilsen Henrik.

0 0
Martin Nielsen 14-09-2009 23:32:37

Måske er folk bare træt af, at i forsøger at tage røven på jeres kunder?

Kan sku godt forstå de har politi anmeldt dem.

0 0

Om brug af cookies