Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 siger farvel til hunden - klar med nyt univers

3 siger farvel til hunden - klar med nyt univers

Teleselskabet 3 siger farvel til den kendte boston terrier og goddag til et helt nyt univers. Se hvad det går ud på her.

Nye abonnementer, nyt design i reklamer og på hjemmesiden, samt et nyt slogan. Det er en realitet hos teleselskabet 3 fra i morgen, onsdag den 27. februar 2013. Det betyder også farvel til den kendte boston terrier, som formentlig, næst efter hunden Thor, er Danmarks mest kendte hund.

Teleselskabet er klar med et helt nyt univers, som skal gøre det hele mere overskueligt og simpelt.

Mobilabonnementer beskyldes tit for at være utrolig uoverskuelige og alt andet end brugervenlige. Det vil 3 nu gøre op med og introducerer derfor nye abonnementer, hvor der kun skal vælges ud fra data.

Det gamle slogan ”et netværk til forskel” skiftes til ”fremtidens netværk”.

Der skal satses på teknologi-delen, hvilket gøres med HD Voice samt 4G LTE både på smartphones og mobilt bredbånd fra starten af.

- Hvad er HD-Voice og hvordan virker det?

3 tager deres rolle, som udfordren, seriøst på mobilmarkedet, og dette nye træk kan være starten på en ny priskrig på det danske marked, hvis konkurrenterne følger trop.

HD Voice, et parameter for danskerne?

Danmarks største teleselskab, TDC, var det første selskab, der gav kunderne adgang til HD Voice – dette skete i september måned 2011. 

Og dengang fortalte 3 også, at de ville være klar med HD Voice i løbet af 2012. Selskabet er nu så klar, at det i deres nye markedsføring får en vigtig rolle.

Her er selskabernes planer for HD Voice

I takt med flere og flere telefoner kommer med HD Voice understøttelse er det altså også blevet vigtigt for teleselskaberne at tilbyde dette. En af Danmarks absolut mest solgte telefoner, iPhone 5, understøtter også HD Voice, hvilket måske også har skubbet på.

Klar tale fra Apple – iPhone 5 får HD Voice

Også fart og hastighed bliver et argument fra 3, som også er klar med fuld skrald på 4G LTE til danskerne både på mobilen og via det mobile bredbånd.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies