Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 skruer atter op for hastigheden

3 skruer atter op for hastigheden

Mobilbredbåndskunderne hos 3 får nu glæde af, at 3 opgraderede 3G-netværket først på sommeren. 3 kan nu tilbyde hastigheder, der er blandt verdens hurtigste.

Før sommerferien foretog 3 en opgradering af deres 3G-netværk, hvilket nu for alvor kan komme brugerne til gavn.

Den nye opgradering vil teoretisk set kunne levere en hastighed på 21 megabit per sekund. Men den effektive hastighed, som de lover med deres abonnementer, er dog noget lavere.

Direktør for 3 i Danmark, Morten Christiansen, udtaler:

- "Vi vil gerne belønne vores gode og loyale kunder, derfor får størstedelen øget deres hastighed til samme pris, de har betalt hidtil. De nye hastigheder er allerede trådt i kraft, så man skal blot gå ned i 3-Butikken og købe et nyt USB-modem, som understøtter de nye hastigheder".

Der er sket ændringer både for privatebrugere, samt for erhvervskunder.

De nye abonnementer

Der findes tre forskellige løsninger til de private kunder. EazyInternet Classic, der giver en hastighed på 2 megabit per sekund, og EazyInternet Premium med en hastighed på 6 megabit per sekund.

Er man superbruger, og er en af ovenstående løsninger ikke hurtig nok, så tilbyder 3 også EazyInternet Exclusive med en hastighed på 10 megabit per sekund, og befinder man sig omkring centrum af Århus eller København kan den komme helt op på 16 megabit per sekund.

Alle nuværende EazyInternet-Premium kunder vil automatisk blive opgraderet til det nye abonnement.

For erhvervskunderne er de nye løsninger EazyInternet Basic, Professional og Professional Plus, hvor hastighederne er på henholdsvis 3, 10 og 16 megabit per sekund. På EazyInternet Professional Plus er upload-hastigheden steget til 5 megabit per sekund.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies