Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 skruer hastigheden op til 7,2 mbit/sek

3 skruer hastigheden op til 7,2 mbit/sek

Konkurrenterne får endnu engang baghjul af 3. Fra slutningen af november skrues hastigheden på datakort op på 7,2 mbit/sek.

De første datakort og mobiltelefoner gik på internettet med godt 300 kbit/sek. Senere fulgte Turbo 3G hastigheder på op til 3,6 mbit/sek.

Det var Teleselskabet 3, der som de første gav kunderne høje mobilhastigheder. Inden konkurrenterne som TDC og Sonofon kunne nå og sige "hvorfor fan' kan vi ikke også tilbyde vores kunder høje datahastigheder", drejer 3 endnu engang på hastighedsskruen og rykker fra de store på markedet.

I slutningen af november sættes hastigheden således op til 7,2 mbit/sek.

 - "Vi er lige nu i fuld gang med at klargøre masterne i de store byer til den nye hastighed. Samtidig regner vi også på en ny sammensætning af priserne på vores dataprodukter", siger kommunikationschef Stine Green Paulsen fra 3 til Mobilsiden.dk

For at bruge den nye hastighed, skal datakort eller USB-modems opgraderes. Kun de kort og modems der kan køre 3,6 mbit/sek vil kunne opgraderes til den nye hastighed.

Senere på året kommer modems i øvrigt i farverne hvid, sort eller lyserød.

Teleselskabet jagter, med de høje datahastigheder, også ADSL-markedet. 3 mener, deres løsning i mange tilfælde vil kunne erstatte den traditionelle internetforbindelse i hjemmet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies