Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 tilbyder nu fri roaming i USA

3 tilbyder nu fri roaming i USA

Nu kan du både tale, SMS’e og surfe på nettet i USA med 3’s roamingabonnement 3LikeHome

Nu kan du tage din datapakke med dig, næste gang du besøger New Yorks mange kulturtilbud, eller på roadtrip igennem det amerikanske kontinent. Fra mandag den 16. november vil 3 nemlig tilføje USA på den stadigt voksende liste af gratis roaminglande i 3LikeHome-abonnementet.

Tegner du abonnementet, vil du gratis kunne ringe og SMS’e og surfe på nettet over det meste af Europa, samt altså benytte din taletids og datapakke i fire nye lande: USA, Singapore, Jomfruøerne og Puerto Rico.

Du slipper derfor for at bekymre dig for voldsomme roamingafgifter når du rejser i de 28 lande som 3LikeHome tilbyder gratis roaming i.

Vil bringe fordele udenfor EU

3’s tilbud til rejselystne danskere vil dermed tilbyde ekstra værdi, forud for EU’s gradvise neddrosling og fuld-stændige afskaffelse af roamingafgifter i løbet af 2016 og 2017.

”Det vakte opsigt, da vi introducerede 3LikeHome i marts 2014. I starten var reaktionen blandt nogle kun-der, at det var for godt til at være sandt, men kunderne har taget det til sig i stor stil og surfer løs i udlan-det i dag. Med EU’s regulering får alle adgang til billig roaming i EU, men vi vil fortsætte med at gøre 3LikeHome attraktivt, og derfor udvider vi nu med bl.a. USA, som er danskernes foretrukne feriedestination uden for EU,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 Danmark.

3LikeHome dækker:

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske numre
  • SMS/MMS til danske numre
  • Op til 10 GB i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abon-nement
  • Opkald til udenlandske numre koster almindelig udlandstakst
3LikeHome kan benyttes i USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig.

Du kan læse mere om 3Like Home på 3's hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies