Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 udvider med gratis roaming til 5 rejsemål sydpå

3 udvider med gratis roaming til 5 rejsemål sydpå

Teleselskabet 3 udvider 3LikeHome og giver gratis data, tale og SMS til 5 nye rejsedestinationer sydpå.

Med 3 som dit teleselskab behøver du ikke længere bekymre dig om mobilregningen, hvis du til sommer skal rejse sydpå til eksempelvis Spanien eller Grækenland.

Læs også: 3 udvider gratis roaming til flere lande

3 udvider nemlig sin 3LikeHome-ordning, sådan at du i netop Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og Cypern kan roame løs af både data (op til 10 GB hvis inkluderet i abonnement), tale og sms som var det herhjemme i Danmark.

Du slipper altså for at slukke din smartphone af frygt for en skyhøj mobilregning, hvis du her til sommer skal på charterrejse til eksempelvis Spanien, som ifølge Danmarks Statistik er danskernes favoritdestination med 658.000 rejser i 2013.

Læs også: EU's roamingafgifter forsvinder ikke før 2018

”Vi vil gerne give vores kunder den bedste mobiloplevelse, uanset om de er i byen, på festival eller på sommerferie i udlandet. Vi ved, at det betyder meget for dem at være online overalt. Rigtig mange danskere er i fuld gang med at planlægge sommerferien. Derfor melder vi de nye lande ud nu, så vores kunder kan tage den gode nyhed med i deres ferieovervejelser og valg af rejsemål,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 Danmark.

Dækker nu 24 lande med gratis roaming

For blot to måneder siden udvidede 3 3LikeHome til 4 yderligere lande og forøgede dermed antallet til 19, og med Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og Cypern inkluderet fra mandag den 18. maj, lyder antallet på nedenstående 24 lande:

Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales og Østrig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies