Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 udvider så du nu har danske mobilpriser i hele EU

3 udvider så du nu har danske mobilpriser i hele EU

3 udvider det populære 3LikeHome koncept med 12 nye europæiske lande. Hele EU bliver dermed roamingfri zone for kunder hos 3 med et 3LikeHome abonnement.

12 nye lande bliver inkluderet i 3LikeHome
12 nye lande bliver inkluderet i 3LikeHome

Nu er der godt nyt for dem, der skal på sommerferie i Sunny Beach i Bulgarien eller Den Blå Lagune på Island. Fra den 23. maj inkluderer 3 nemlig Bulgarien, Island og ti andre europæiske lande i 3LikeHome. Dermed kan privat- og erhvervskunder hos 3 med 3LikeHome inkluderet i deres abonnement bruge deres mobil til samme priser som i Danmark i hele EU og fortsat også oversøiske destinationer som USA, Puerto Rico og de Amerikanske Jomfruøer. 3LikeHome runder på den baggrund 40 lande og giver nok engang kunderne mindre at bekymre sig over.

Læs også: EU's roamingafgifter forsvinder ikke før 2018

”Essensen i 3LikeHome er, at kunderne kan bruge mobilen, som de plejer, når de er i udlandet. Med denne udvidelse gør vi det endnu en gang simplere for kunderne at orientere sig mod udlandet og tage af sted uden at bekymre sig om roaminggebyrer og ubehagelige overraskelser på telefonregningen, når de kommer hjem. Nu er hele EU med i pakken, og kunderne kan fx trygt køre på bilferie til Middelhavet med mobilen som vejviser,” fortæller Morten Christiansen, der er administrerende direktør for 3.

3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer hos 3, og dermed skal kunderne ikke betale ekstra for at ringe hjem til Danmark eller lokalt i et 3LikeHome-land. De kan også SMS’e, MMS’e og bruge data fra den datamængde, der er inkluderet i deres abonnement, som var de i Danmark.

Matcher nye rejseønsker
Fra rejsebranchen forlyder det, at der i år er sket et skred i danskernes rejseønsker, når det gælder charterferie. Star Tour har eksempelvis ændret udbuddet af destinationer pga. uroligheder i Egypten, Tunesien og Tyrkiet og danskernes ønske om stabilitet og tryghed på rejsen. Ifølge Star Tour foretrækker danskerne i sommeren 2016 at tage på charterferie til Kreta, Mallorca, Gran Canaria, Kroatien, Bulgarien, Ibiza og Cypern. Alle destinationer er pr. 23. maj dækket af 3LikeHome.

Løber din mobil tit tør for strøm ? Læs 10 tips til at spare strøm på din Android mobil

”Vi ved, at mange af vores kunder simpelthen vælger feriedestination på baggrund af om landet ’i sigte’ er med i 3LikeHome. Derfor er det rigtig rart, at vi nu kan matche ændringerne i kundernes rejseønsker og får de nye foretrukne destinationer med i 3LikeHome. Vi vil med 3LikeHome give kunderne fuld frihed på rejsen og også gerne fuld frihed i valget af destination,” siger Morten Christiansen fra 3.

I december undersøgte 3, hvorvidt selskabets 3LikeHome-koncept vil have betydning for kundernes næste valg af rejsedestination. Her svarede 10 procent af kunderne ’Ja’ og 19 procent af kunderne ’Måske’. I 2014 var det kun 5 procent, der svarede ’Ja’ til samme spørgsmål. 4.400 kunder deltog i undersøgelsen.

Den populære destination Sunny Beach bliver nu også roamingfri da Bulgarien er et af de nye lande der bliver tilføjet til abonnementet.
Den populære destination Sunny Beach bliver nu også roamingfri da Bulgarien er et af de nye lande der bliver tilføjet til abonnementet.

Udvidelsen af 3LikeHome den 23. maj inkluderer disse 12 nye lande: Bulgarien, Estland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet og Ungarn.

I alt 40 lande er nu inkluderet i 3LikeHome abonnementet, tjek landene her, og se om din sommerferie destination er med på listen

De Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

3LikeHome dækker
• Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
• Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
• SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
• Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
• Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst.

Læs også: Her er de bedste abonnementer til under 100 kr

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies