Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 undrer sig over Teleankenævnets statistik

3 undrer sig over Teleankenævnets statistik

I forhold til Teleankenævntes årlige opgørelse, er der uenighed om hvorvidt 3 ligger procentmæssigt højt placeret.

Teleselskabet 3 er ifølge tallene fra Teleankenævnets årsberetning også involveret i usædvanligt mange klagesager. Således er 17,2 procent af klagerne rettet imod selskabet, som har en mobil-markedsandel på 5,2 procent.

 - "Det ser ud som om, at sagerne omhandler både telefoni og mobilt bredbånd. De 5,2 procent er vores markedsandel på mobiltelefoni - ikke på mobilt bredbånd. Der sidder vi altså på 54 procent af markedet. Det er jo en helt anden markedsandel," siger 3's kommunikationschef, Stine Green Paulsen.

Teleankenævnet oplyser over for Mobilsiden.dk, at mobilt bredbånd generelt kategoriseres under 'internet'.

 - "Af statistiske hensyn bestræber vi os på at gøre det hele ens, og som overordnet tanke definerer vi mobilt bredbånd som en internetydelse," siger Nina Sandroos, der er chefkonsulent i Teleankenævnet.

3 optræder dog ikke på listen over de teleudbydere, der har været involveret i sager om internetydelser.

Ifølge Stine Green Paulsen har 3 ellers har været involveret i klagesager om mobilt bredbånd, der er blevet afgjort i 2008.

- "Så burde vi også fremgå af den statistik. Når det er sagt, så mener jeg ikke, at klageniveauet generelt er slemt i forhold til for nogle år siden. Vi vil selvfølgelig helst være foruden, men man kan nok ikke undgå det helt," siger Stine Green Paulsen.

Du kan se Teleankenævnets årsberetning her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies