3 vil ikke sælge iPad

Det vil ikke være muligt at købe iPads hos 3, når Apple vender blikket mod det danske marked. Selskabet vil dog være klar med Micro SIM-kort.

3 vil ikke sælge iPad

Teleselskabet 3 er officiel iPhone-forhandler, men danskerne skal ikke forvente, at sortimentet bliver udvidet med Apples iPad.

Det udtaler 3-direktør Morten Christiansen til business.dk.

– “Nej, jeg tror ikke, at teleselskaberne vil være distributører af iPad – men vi elsker iPad, og vil meget gerne levere SIM-kort til den, så den kan komme på nettet,” siger Morten Christiansen.

Telenor har dog tidligere udtalt til Mobilsiden.dk, at de er interesserede i at forhandle iPads.

– “Vi har fulgt lanceringen af iPad med stor interesse, og vi synes, at den virker meget spændende, og vil passe godt ind i Telenor’s produktportefølje,” sagde markedsdirektør Peter Berg dagen efter Apples præsentation i januar.

Apple har endnu ikke annonceret, hvornår – eller om – iPad’en kommer til Danmark. Mange danskere har dog hentet en iPad med hjem fra eksempelvis USA eller Tyskland. 

Fortsættelse følger

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden fulgte op på historien. 4/6/2010 kom der nyt i sagen med en ny vinkel på Lån en iPad på biblioteket – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..