300 kilos iPod-dock

Tyske Behringer har lavet den mest absurde iPod-dock… kan du finde iPod’en?

300 kilos iPod-dock

På det nyligt overståede CES-messe i Vegas må producenterne gøre deres yderste for at skille sig ud blandt tusindvis af spændende gadgets for at tiltrække sig opmærksomhed. Og det må man bestemt sige, at vores tyske venner hos Behringer har gjort. De har nemlig skabt den måske mest absurde iPod-dock nogensinde, der blev vist frem på CES.

Docken hedder iNuke Boom, og ser man på det monstrøse dock, giver navnet mening. Det er nemlig en sag på 318 kilo med et mål som en mindre bil ? 2,5 meter gange 1,22 meter, og ja den lille dims på toppen af iNuke er en iPhone.

iNuke Boom kan sparke gang i din musik med 10.000 watt, har to 18? subwoofere og en særlig iNUKE power boost, som du kan se på nedenstående video kan være fatal. Se flere detaljer om docken her.

Der har været mange spekulationer om, om Behringer seriøst vil sætte iNuke Boom i produktion, men det bekræfter firmaet på deres hjemmeside og tilføjer, at det er den perfekte gave til ham/hende der har alt, da de helt sikkert ikke har denne?

Prisen skulle ligge på 30.000 dollars (ca. 176.058 kroner), når Behringer spytter dem ud på markedet. Og så er spørgsmålet, hvor gode venner du er med din bank? for ikke at tale om dine naboer.