Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3D-kort i Nokia mobiler

3D-kort i Nokia mobiler

Nokia har netop frigivet en ny betaversion af Maps med nye funktioner.

Nokia har lanceret en ny betaversion af Ovi Maps, som giver brugerne nye funktioner.

Samtidig har Nokia også introduceret Ovi Maps Player API, der betyder at brugerne kan lægge videopræsentationer fra Ovi Maps op på hjemmesider.

Med denne version af Ovi Maps er der også åbnet for højopløselige kort i både 2D- og 3D-visning. Det er også blevet muligt, at se mere end 200 byer i 3D-visning samt, at rotere og tilte samt se byen "by night".

Nokia har i samarbejde med Lonely Planet lavet en lang og detaljeret liste over interessepunkter.

I flere lande tilbydes også vejrmeldinger og trafikinformationer.

Link
Mere om Nokia Maps 3.0

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 04-03-2010 12:37:59

Det er fremtiden for mobiltelefoner med stort display 'ala' HTC store model.

Nokia har med købet af NavTeqh virkeliggjort denne mulighed for forbrugerne, så de får et uafhængigt system på mobiltelefonen.
Man kan så håbe på de også lægger et ordentligt batteri i mobilen, og ikke de små ligegyldige 1000 ma/h batterier. - Næ, det skal være noget i retning af 2000 ma/h eller mere, så telefonen også får lidt "krop" og kan trække de programmer, som producenterne lægger i mobilerne.

Så kan man blive fri for disse programmer der hele tiden bruger GPRS-trafik til at kommunikere med en serverkonstant. Det er trods alt for dyrt i længden med al den GPRS-trafik via mobilen.

Tiden for tablet-PCer rinder ud når der samtidig kommer mere RAM i mobilen, for hvem gider rende rundt med mere end nødvendigt når mobilskærmen er på 4,3'' og i en rimelig høj opløsning.

0 0

Om brug af cookies