Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3G er et hit

3G er et hit

3G har fundet vej ind i danskernes hjerter. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Motorola.

3G teknologien er et hit hos alle aldersgrupper i befolkningen. Det er en af konklusionerne på en større ny undersøgelse foretaget af Motorola.
3G teknologien er et hit hos alle aldersgrupper i befolkningen. Det er en af konklusionerne på en større ny undersøgelse foretaget af Motorola.

En ny undersøgelse foretaget af Motorola viser, at 3G teknologien fremelsker nye spændende trends og mobilfællesskaber. Undersøgelsen er nu offentliggjort i form af en rapport ved navn generation HERE rapporten.

Den nye rapport viser, ikke overraskende, at danskernes i stigende grad anskaffer sig 3G-telefoner. Desuden fremgår det, at teknologien har fået en fundamental indvirkning på den måde, vi kommunikerer med hinanden på.

Et andet interessant aspekt, som fremgår af den nye rapport er, at 3G ikke kun er populært hos de unge brugere. Faktisk er teknologien populær hos alle aldersgrupper i befolkningen. Forskellen ligger blot i, hvordan de forskellige generationer udnytter teknologien. Mens de unge bruger teknologien til at få adgang til forskellige community services er de ældre mere interesserede i at optage og dele billeder og videoer af familiemedlemmer.

“Generation HERE har været en øvelse i at indsamle historier og genkende mønstre,” fortæller Peter Panduro Lundbergh, som er landechef for Motorola Mobile Devices Danmark. “Rapporten er et fascinerende øjebliksbillede af, hvordan vi mennesker forholder os til 3G her og nu men afspejler også vores fremtidige syn på 3G”, mener han.

Generation HERE rapporten kan læses i sin fulde længde her: http://direct.motorola.com/hellomoto/whatisrazrspeed/index.html

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies