Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3G i alle Grønlandske byer

3G i alle Grønlandske byer

Nu kan indbyggerne i alle Grønlandske byer benytte 3G. Mindre bygder må dog nøjes med 2G endnu.

Foto: Telenor

Det grønlandske teleselskabet TELE-POST har pr. 1. oktober startet 3G i byerne Tasiilaq og Kulusuk. Opstarten af 3G i de to byer markerer samtidig afslutningen på et omfattende projekt med udrulning af 3G i alle byer i Grønland.

 - "Vi er meget glade for at kunne give vores kunder mulighed for at kunne surfe på internettet mobilt i alle de grønlandske byer, udtaler teledirektør Anders Barslund i en pressemeddelse og forsætter:

 - "Siden introduktionen af 3G i Grønland, har vi løbende videreudviklet produkterne, og i december tager vi det næste skridt, når vi efter planen introducerer 4G i Nuuk."

TELE-POST  tilbyder nu 3G dækning i Nanortalik, Narsarsuaq (samt Qassiarsuk), Narsaq, Qaqortoq, Paamiut, Nuuk (samt Nuukfjorden), Maniitsoq, Sisimiut (samt Kangerlussuaq), Kangaatsiaq, Aasiaat, Qasigiannguit, Qeqertarsuaq, Ilulissat, Uummannaq, Upernavik, Pituffik, Qaanaaq, Tasiilaq (samt Kulusuk) og Ittoqqortoormiit.

De grønlandske bygder må stadigvæk nøjes med 2G dækning, som dog har fået opgraderet mobilnettet fra GPRS datadækning til EDGE datadækning.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies