Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3GSM: Elegant 3G-mobil fra Sony Ericsson

3GSM: Elegant 3G-mobil fra Sony Ericsson

K610i er navnet på en ny elegant 3G mobil fra Sony Ericsson. Telefonens vigtigste kendetegn er det slanke design, et to megapixel kamera og en musikafspiller.

Den nye 3G mobil fra Sony Ericsson er den mindste på markedet til dato. Telefonen finder vej til butikkerne i andet kvartal af 2006.
Den nye 3G mobil fra Sony Ericsson er den mindste på markedet til dato. Telefonen finder vej til butikkerne i andet kvartal af 2006.

Det nye skud på Sony Ericssons 3G stamme har omtrent samme størrelse som en almindelig 2G mobil. Alligevel har den en del funktioner til både arbejde og fritid.

Med en tykkelse på 17 mm og en vægt på 92 gram er K610i den mindste 3G telefon på markedet til dato. Alligevel bliver man udstyret med et to megapixel kamera, musikafspiller, udskiftelig hukommelse med Memory Stick og Bluetooth-forbindelse.

Sammen med funktioner og design kan K610i efter sigende også byde på brugervenlige menuer, som er nemme at bruge på grund af det store tastatur. Desuden har telefonen en skærm med 262.144 farver.

Mange telefoner i dag henvender sig til bestemte segmenter i befolkningen. Det er ikke tilfældet med K610i, som rammer bredt. Både business og fritidsmennesker kan få glæde af mobilen.

Med to megapixel kameraet kan man tage billeder, som kan deles med andre. Det kan gøres via e-mail eller MMS, men man kan også lave en fotoblog ved at tilføje tekst og uploade på internettet.

High speed e-mail, adgang til internettet og en række business-applikationer gør K610i anvendelig i det mobile kontor. Standard push e-mail support (P-IMAP) sender beskeder direkte til telefonen uden de skal downloades, ligesom flight mode gør det muligt at arbejde offline på rejsen.

K610i har også en del kommunikationsmuligheder. Her tænkes på UMTS, Bluetooth og USB 2.0, som kan bruges til at synkronisere med Microsoft Outlook, så kalender og kontakter altid er opdaterede.

Med den lille nye fra Sony Ericsson bliver man heller ikke snydt for en musikafspiller. Det medfølgende 64 MB hukommelsesstik giver god plads til de bedste numre. Og hvis dette ikke er nok, kan det udskiftes med en kapacitet på en GB.

Sony Ericsson K610i forventes at finde vej til butikkerne i løbet af andet kvartal af 2006 i to farver: En rød som på billedet og en sølvfarvet model. Prisen på mobilen kender vi endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies