Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3GSM: Q med 3G fra Motorola

3GSM: Q med 3G fra Motorola

3GSM er lejligheden, hvor Motorola præsenterer producentens nye model, Q. Mobilen har Windows Mobile 5.0 og er desuden kendetegnet ved sit slanke design.

Motorola Q er en 3G telefon med QWERTY tastatur og Windows Mobile-software.
Motorola Q er en 3G telefon med QWERTY tastatur og Windows Mobile-software.

3GSM messen er stedet, hvor mobilproducenterne fremviser deres nyeste påfund inden for mobiltelefoner. Og Motorola er absolut ingen undtagelse.

Producenten lancerer den spændende model Q, som er i serie med RAZR og PEBL. Mobilsiden.dk er lige på trapperne med en test af sidstnævnte.

Q kombinerer 3G med e-mailfunktioner og forskellige underholdningsfeatures, hvilket gør mobilen anvendelig til både erhvervsmæssigt og privat brug.

Med UMTS er Q en mobiltelefon, som ikke er bundet til kontoret og den store PC. I stedet kan man anvende mobilen direkte som en lille lomme-computer.

Designmæssigt er det svært at forestille sig, at Q skulle slå fejl. Den er nemlig baseret på det succesfulde RAZR design. Telefonen har QWERTY tastatur, Microsoft Windows Mobile-software, en række multimedia-muligheder, stor farveskærm og Windows Media Player, så man kan blive underholdt, når man er på farten.

Den spændende nye Motorola mobil forventes at ligge klar i de amerikanske butikker i dette kvartal. Det er endnu uvist, hvornår telefonen kommer til Danmark samt hvad den kommer til at koste.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies