Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3LikeHome dækker 99 procent af kundernes rejsedestinationer

3LikeHome dækker 99 procent af kundernes rejsedestinationer

Fra i dag kan 3-kunder med 3LikeHome også bruge deres mobiler i Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan. Dermed dækker 3 nu 99 procent af deres kunders rejsedestinationer.

Foto: 3

Teleselskabet, 3, kæmper en brav kamp for at blive det første selskab, der gør hele jordkloden til roamingfrit område. I dag udvider selskabet endnu en gang deres 3LikeHome-koncept og tilføjer fire nye lande: Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan.

Læs også: Teleselskabet 3 vil gøre børns færden på nettet sikrere

Dermed kan alle 3-kunder, med 3LikeHome i deres abonnement, bruge deres telefoner og mobile bredbånd, som de plejer, i 63 lande til samme priser som i Danmark.

Sådan så 3LikeHome-kortet ud i maj 2018.
Sådan så 3LikeHome-kortet ud i maj 2018.
Foto: 3

"Målet er, at kunderne skal have ultimativ frihed og nyde hele verden roamingfrit. Det er en stor ambition, som tager tid at nå. Men vi nærmer os støt og tager naturligvis først de lande, hvor flest danskere kommer. Vi er nu nået op på 99% af de lande, som kunderne rejser til, så vi er ret godt på vej,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3, og fortsætter:

”For et par år siden viste vores undersøgelser, at nogle kunder ligefrem valgte destination efter, om der var 3LikeHome i det pågældende land. Det behøver de sjældent bekymre sig om i dag.”

Sådan ser 3LikeHome-kortet ud i dag.
Sådan ser 3LikeHome-kortet ud i dag.

3: Vi vil prøve det før naboen

Ifølge 3 har man også valgt at tilføje Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan i 3LikeHome, fordi landene passer til nogle af de trends, som kommer til at præge de næste års rejser.

”Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og derfor følger vi naturligvis også med i de seneste rejsetrends. Her viser det sig, at danskerne i stigende grad gerne vil på autentiske rejser og besøge uudforskede steder – og gerne før naboen har været der. De fire nye 3LikeHome-lande passer godt til disse ønsker, og på den måde er vi nu også i gang med at fremtidssikre 3LikeHome,” siger David Elsass fra 3.

Læs også: Teleselskabet 3 eSIM klar: giver nu de nye iPhones dual-SIM

Tallene ifølge 3

Når 3’s kunder tager mobilen med til udlandet, så går 99% af rejserne til et af de lande, der nu er dækket af 3LikeHome. Ifølge Danmarks Statistik gik 95% af alle danskernes udlandsrejser i 2017 med mindst fire overnatninger til lande, som 3 nu dækker med 3LikeHome. For kortere rejser er det tilsvarende tal 100%.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies