Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   5 uundværlige og gratis mad-apps

5 uundværlige og gratis mad-apps

Vi har testet en del gratis mad & drikke-apps til iPhone og Android og kommer her med 5 rigtig gode af slagsen.

Kogebog fra Karolines Køkken (iPhone)

Er du også til god dansk mad – så er denne app til iPhone rigtig god at tilføje på din smartphone. Den indeholder 300 opskrifter, alle med billeder – så du kan få dig en fornemmelse for, hvordan det færdige resultat gerne skulle ende med at se ud.

Du kan bladre igennem de forskellige kategorier og gemme de opskrifter, som du synes bedst om.

God app at have på mobilen, når du f.eks. står nede i brugsen og ikke lige selv har fantasi eller overskud til finde på aftenens menu. Søg på "Kogebogen" på iTunes.

Aalborg Akvavit - Snapseguiden (iPhone)

Den blev da også lavet omkring juletid af Aalborg Akvavit, for at hjælpe de snapsedrikkende julefrokostgængere med at vælge den helt rigtige snaps til silden – eller den helt rigtige sild til snapsen.

Alt efter hvad ens udgangspunkt nu er!

Applikationen kan også hjælpe dig med snapseviserne. Så når du nærmer dig tidspunktet i frokosten, hvor du har svært ved at huske dit eget navn, ja så får du her hjælp til at synge en lille vise.

My perfect egg timer (Android)

Hvor svært kan det være at koge et æg? Ja, i sig selv er det jo ikke så svært at lægge ægget i gryden og sætte det over ilden. Men hvis det skal være et perfekt kogt æg, hvad enten man er til det blød eller hårdkogte, ja så kan det godt være lidt af et mysterium.

Med denne app vil du hurtigt imponere familie og venner og helt sikkert blive tildelt den ærefulde titel "The Eggmaster".

Applikationen fungerer ved, at æggets diameter, temperatur og hvor blødt eller hårdt du ønsker det, bliver kalkuleret sammen og derefter starter en timer, når ægget lægges i kogende vand. Eggcelent.

E-numbers (Android)

Denne applikation er virkelig god at have på mobilen, hvis du er lidt kritisk overfor, hvad det egentlig er du fylder i din krop.

Med denne guide har du alle E-numre ved hånden og kan derfor hurtigt tjekke om du er ved at købe en varer som faktisk kan være skadelig for dig, eller som måske kan udløse en allergisk reaktion.

Ligeledes kan du se om et specifikt E-nummer fx er forbudt i et andet land, om det er sikkert for dig hvis du er vegetar, eller om det er specielt skadeligt for børn.

Drinks Master (Android)

Drinks kan man aldrig få nok af? eller? Men uanset hvad, så er denne applikation, med det meget sigende navn, "Drinks Master", et genialt bud på din egen personlige bartender.

Med mere end 1200 opskrifter på alverdens drinks, både med og uden alkohol, kaffe, te, øl, shakes m.m. går du aldrig ned på lækre opskrifter, når du føler dig lidt tør i svælget.

Du kan selvfølgelig lave din egen favoritliste, holde øje med hvilke opskrifter du ikke lige har fået prøvet endnu og så kan du søge efter opskrifter med specifikke ingredienser, hvis du bare må have en drink med mynthe eller en 15 år gammel Havana Club. God fornøjelse!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies