Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   50GB i skyen - gratis for Apple-brugere

50GB i skyen - gratis for Apple-brugere

Hent applikation og få ikke bare 5GB gratis, men hele 50GB gratis plads i skyen.

Det er ikke to dage siden at iCloud gik i luften med 5GB gratis plads til dine dokumenter og backup. Men er 5GB nok? Det spørger firmaet Box. I et forsøg på at lokke nye kunder i butikken, forærer Box 50GB lagerplads væk, helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at hente Box.net-app'en ned på din iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod Touch) og oprette en gratis privatkonto.

Box.net minder en hel del om populære Dropbox, men adskiller sig alligevel på væsentlige punkter. På minussiden er det især synkronisering med computeren, der er et problem, idet der ikke findes en officiel klient. Al overførsel skal foregå via websiden. Der er også en grænse for hvor store filer, du kan uploade - 250MB - så du kan glemme at lave backup af f.eks. iPhoto-biblioteket.

På plussiden er en fin integration med Google Docs. App'en har også AirPlay-understøttelse, så du kan streame film direkte fra Box til tv'et, via iEnheden. Og så er 50GB gratis skyplads ikke at kimse af.

Tilbudet fra Box gælder i 50 dage, men du får lov at beholde dine 50GB altid.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Vinkel 17-10-2011 16:46:59

Hvad nu med snart at tage jeres Apple briller af?? I burde måske gøre opmærksom på at servicen altså også virker til andre platforme, fx. BlackBerry og Android bare for at nævne to.

http://www.box.net/features/mobile/

0 0
Lowkey 17-10-2011 17:49:08

Så er det vel kun Apple-brugere der får de 50GB i stedet for 5GB.

0 0
Vinkel 18-10-2011 14:23:03

Ja det er det, men selve artiklen ligger op til at det kun er en service der virker til Iphone. Vil dog anbefale, dog vil jeg anbefale Minus.com, der får man 10GB.

0 0

Om brug af cookies