Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   5800 Xpressmusic-update forsinket hos 3

5800 Xpressmusic-update forsinket hos 3

Kunder med Nokia 5800 fra 3 kan ikke opdatere til nyeste software.

Siden touchmobilen Nokia 5800 Xpressmusic er kommet i handlen, har Nokia udsendt intet mindre end to software-opdateringer med vigtige rettelser, som kunder hos Teleselskabet 3 ikke har adgang til.

Kunderne må væbne sig med tålmodighed, da teleselskabet fortsat afventer, at Nokia tilpasser softwaren med 3's egne genveje og menupunkter.

Nu erkender 3, at 5800-kunderne har ventet i urimelig lang tid.

 - "Det er gået langsommere end det plejer, og der kommer til at gå omkring tre uger endnu, inden vi er klar. Til gengæld bliver det den seneste update,  vores kunder får adgang til", lyder det fra 3's pressechef Stine Green Pausen.

Under normale omstændigheder tager det godt 14 dage fra producenten slipper en opdatering, til den bliver tilgængelig for kunderne i 3.

3 oplyser, at ejere af 5800 Xpressmusic købt hos dem, ikke kan nulstille mobilen til standardsoftwaren uden 3's tilføjelser.

<strong>FAKTA</strong>: Har du købt en telefon hos Teleselskabet 3, kan den ikke opdateres via selskabernes opdateringstjenester, som f.eks. Nokia Software Updater. Årsagen er, at 3 har fået tilpasset softwaren med egne tjenester - også kendt som 'branding'. Derfor laver Nokia efter den generiske udgave er udsendt, en specialversion til 3.
FAKTA: Har du købt en telefon hos Teleselskabet 3, kan den ikke opdateres via selskabernes opdateringstjenester, som f.eks. Nokia Software Updater. Årsagen er, at 3 har fået tilpasset softwaren med egne tjenester - også kendt som 'branding'. Derfor laver Nokia efter den generiske udgave er udsendt, en specialversion til 3.

Læs også:
Nokia 5800 kan nu opdateres


Nokia 5800 XpressMusic - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tim 19-05-2009 12:27:10

polemikken med problemer med softwareopdateringen på 3 gælder IKKE KUN NOKIA

Jeg haren HTC HD hvor der for snart en måned siden er kommet en stor opdatering og den kan jeg stadig ikke få til min.

DET ER FOR TYNDT 3

0 0
PBB 19-05-2009 08:52:26

Hej, jeg har også Telmore og kan ikke opdatere, men det er der ikke noget unormalt i, det er nemlig ikke alle telefoner der bliver opdateret på en gang./r/nDen første opdatering måtte jeg også vente på, men du kan ckecke dit produktnummer sådan:/r/n/r/nFor at finde ud af, om der er ny software tilgængelig til din Nokia-model, skal du først finde din enheds produktnummer./r/n/r/nSluk for Nokia-enheden/r/n/r/nTag batteridækslet og batteriet ud af din Nokia-enhed for at få adgang til den produktkode med syv cifre, der findes på den hvide mærkat, der vises nedenfor:/r/n/r/nBillede mangler, men fortsæt blot:-)/r/n/r/nGå til http://europe.nokia.com/A4305060 eller dit lokale Nokia-websted, og indtast produktkoden i feltet “Software update availability”./r/n/r/nBemærk, at din serviceudbyder eller dit teleselskab muligvis ikke har godkendt den seneste tilgængelige firmware til Nokia-enheder. /r/n/r/n/r/nNokia fremstiller mange forskellige udgaver af hvert produkt (til forskellige lande og sprog), og ikke alle udgaver har den opdaterede firmware til Nokia-enheder. Det er vigtigt for os at opdatere alle udgaver så hurtigt som muligt, og vi beklager forsinkelsen. Bemærk, at ikke alle teleselskaber anbefaler de nyeste tilgængelige udgaver. Ny software kan dog blive tilgængelig senere, så husk at undersøge det igen inden længe./r/nFor at finde ud af, om der er ny software tilgængelig til din Nokia-model, skal du først finde din enheds produktnummer./r/n/r/n

0 0
Jesper 18-05-2009 17:47:05

når jeg prøver (altså via telefonen og med WLAN) skriver den at v20 er den nyeste!

0 0
Jesper 18-05-2009 15:07:13

Jeg har købt min gennem Telmore og kan heller ikke opdaterer!

0 0
JMi 18-05-2009 17:34:00

Det burde du da kunne, da Telmore er ejet af TDC - og jeg har uden problemer kunnet opdatere min TDC-købte 5800. Jeg kunne ikke gøre det via TDC WAP/TDC Internet, men da jeg prøvede via WLAN så gik det helt smertefrit ...

0 0

Om brug af cookies