6 apps til augmented reality

Vil du have mere ud af din verden så tjek disse seks apps til din mobil.

6 apps til augmented reality

Med disse augmented reality-apps får mange flere informationer om verden omkring dig.

Skynd dig at downloade dem og se, hvilke informationer din omverden gemmer på! Har du et bud på flere apps, så læg endelig en kommentar nedenfor.

Layar
iPhone/Android/Ovi (gratis)
Giver dig adgang til alskens datalag omkring din lokation. App?en har stor tilslutning blandt udviklere, så der er masser af historiske lag. 

Star Wars Arcade: Falcon Gunner
iPhone (18 kroner)
Træd ind i Star Wars-universet, og kæmp mod TIE-Fightere på din græsplæne. Inspireret af arkade-spillet fra 1984. Vi elsker det.

Krak
iPhone/Android (gratis)
Hvor ligger det nærmeste pizzeria ? og hvordan kommer jeg derhen? Kraks app giver dig svaret og leder dig lige til dørtrinnet.

Wikitude World Browser
iPhone/ipad/Android (gratis)
Kåret som årets augmented reality-app i 2010 – og det er forståeligt. Få Wikipedia-info om verden omkring dig, tweets, restauranter m.m.

Google Sky Map
Android (Gratis)
Peg mobilen mod himlen, og få informationer om planeter og konstellationer. Find også ud af, hvor dit favoritobjekt står på himlen.

Look Back Maps
iPhone (gratis)
Har du nogensinde stået et sted og overvejet, hvordan der så ud i gamle dage? Med Look Back Maps kan du få svaret serveret på mobilen.

Mere nyt om temaet

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 1/12/2011 bragte vi en historie med fokus på Samsung Galaxy S II mest eftertragtetKlik her og læs videre.. Læs også seneste nyt om emnet her.