Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   6085 - ny billigmobil med kamera og klap fra Nokia

6085 - ny billigmobil med kamera og klap fra Nokia

6085 er navnet på det nyeste skud på stammen fra Nokia. Mobilen med klap byder blandt andet på kamera, EDGE, Mp3-afspiller og FM-radio til den nette sum af omkring 1.300 kroner.

Den nye klapmobil fra Nokia har gode funktioner og en billig pris som sine vigtigste kendetegn. Desuden har producenten lagt vægt på, at telefonen skal være nem at anvende.

6085 har en god og stor farveskærm med 262.000 farver. Desuden er der et blåt lysdisplay på ydersiden, som gør det nemt at se hvem der ringer, hvad klokken er, og hvor meget batteri der er tilbage – uden at åbne telefonen.

Mobilen har et indbygget VGA kamera med videooptager og en hukommelse, der kan udvides med op til 2 GB. Endvidere byder modellen på Mp3-afspiller og FM-radio samt stereo audio streaming support til enkel brug af trådløs Bluetooth headsets.

Nokia 6085 har også easy messaging samt mulighed for at browse efter nyheder og uploade billeder og video med telefonens XHTML-browser og hurtige dataforbindelser via EDGE.

Hele pakken kan erhverves for 1.300 kroner uden moms og tilskud, når modellen lander i butikkerne i fjerde kvartal af indeværende år. Udover sort vil den kunne fås i sand, pink og sølv. Det kan dog ikke garanteres, at alle farverne kommer på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies