Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   760 millioner nye, potentielle kunder til iPhone i Januar

760 millioner nye, potentielle kunder til iPhone i Januar

Aftalen imellem Apple og China Mobile er nu endeligt på plads, og de er klar til at lange iPhone over disken fra midten af Januar.

Som tidligere beskrevet, så har Apple indgået aftale om, at sælge iPhone hos verdens største teleoperatør China Mobile. 

Vi har siden ventet den offentlige udmelding fra begge parter, men kan nu bekræfte fra Apple, at iPhone sælges hos China Mobile fra d. 17 Januar 2014. Det fremgår i deres pressemeddelelse

Kineserne kan se frem til salg af iPhone 5C og 5S, fra China Mobiles egne forretninger og Apple Stores fra startdato. Kunderne kan desuden pre-registrere sig fra d. 25. December. 

Vigtigt marked
Som vi tidligere har nævnt, så er der altså mulighed for, at Apple nu for alvor kan få “bid af kagen”, når salget begynder hos teleoperatøren, der har 7 gange så mange kunder som Apples største på nuværende tidspunkt. 

Apple har enorm respekt for China Mobile, og vi er spændt på samarbejdet. Kina er et ekstremt vigtig marked for Apple, og vores partnerskab med China Mobile giver os mulighed for at bringe iPhone til kunderne af verdens største netværk” siger Tim Cook, Apples CEO

Flere analytikere har allerede spået enormt potentiale for iPhone-salget, men også påpeget, at det kræver en stram markedføring, da brands som Samsung i forvejen er veletableret på markedet.  

Kilde: Apple

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies