93 procent iOS-brugere har iOS 6

Apple er gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder – hele 93 procent har iOS 6 installeret.

93 procent iOS-brugere har iOS 6

Noget af det, som Apple får meget ros for med deres styresystem iOS, er opdateringerne – både hvor langt tilbage de supporterer med opdateringer, samt hvor gode de er at få brugerne til at opdatere deres enheder.

 – iOS 7 er en realitet

Dagen efter Apples frigav deres seneste store opdatering, iOS 6, var der allerede, ifølge Chitika, 15 procent iOS-enheder der havde downloadet. Chikita fik deres resultat ud fra et udpluk af millioner af mobile annoncevisninger.

 – Hele 15 procent kører nu iOS 6

Tim Cook fortalte også under keynoten til WWDC 2013, at der nu er 93 procent af brugerne, der har iOS 6 installeret på deres smartphone. Han valgte selvfølgelig at sammenligne med konkurrenten Android, hvor kun 33 procent har den seneste version installeret på deres enhed – og det fortsat er Gingerbread fra 2010 der er installeret på flest enheder.

 – Jelly Bean nærmer sig Gingerbread

iOS 7 frigives til efteråret og det er spændende om de samme flotte tal går igen.

 
Læs også:
 – Apple-brugere benytter mobilen mest
 – Apple: Tankerne bag iOS 7

Apple WWDC 2013
Tim Cook på scenen under keynoten på WWDC 2013

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 11/6/2013 fulgte vi op med nyheden; Apple-brugere benytter mobilen mestKlik her for at gå til artiklen.. Du kan læse absolut seneste nyt her.