Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   9,5 mio. Samsung Galaxy S7 forventes solgt i 1. kvartal

9,5 mio. Samsung Galaxy S7 forventes solgt i 1. kvartal

Analytikerne skruer forventningerne op til Samsung, der nu ventes at have solgt 9,5 mio. eksemplarer af Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge i 1. kvartal.

Før Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge landede i butikkerne verden over den 11. marts forlød det, at Samsung havde skruet op for produktionen af de to topmodeller, således at der inden maj måned ville blive produceret hele 17 mio. eksemplarer.

Det ser nu ud til at have været en god idé, for ifølge ZDNet har analytikere har nu skruet forventningerne op i forhold til hvor mange eksemplarer Samsung har formået at lange over disken i dette års 1. kvartal. Fra Korea Investment & Securities’ analytiker, Jay Yoo, lød forventningen oprindeligt på 7 mio. eksemplarer i 1. kvartal.

Læs også: Forudbestillinger af Samsung Galaxy S7 og S7 edge er rekordhøjt

Det tal er dog nu opjusteret til 9,5 mio. eksemplarer, hvilket i 1. kvartal vil sige fra forudbestillingsperioden den 21. februar til 11. marts og fra salgsstarten i butikkerne, teleselskaberne og på webshops fra den 11. marts frem til den 31. marts.

"Det ser ud til, at salgstallene til detailhandlerne har været temmelig gode, og analytikere sætter salgsforventningerne op for Galaxy S7 dette år. Firmaet (Samsung, red.) presser beholdningen for mellemklasse- og budgetsmartphones i vejret for at beskytte deres markedsandel. Det er et godt træk, at Samsung starter salget af Galaxy S7 omkring en måned tidligere end Galaxy S6 for at udnytte, at Apple ikke har nye produkter ude endnu,” lyder det fra investeringschef i HDC Asset Management, Park Jung-hoon.

Sælger med al sandsynlighed bedre end Galaxy S6

Hvis Samsung har formået at lange disse 9,5 mio. eksemplarer af Galaxy S7 og Galaxy S7 edge over disken, vil det med al sandsynlighed betyde bedre salgstal end forgængerene, Galaxy S6 og Galaxy S6 edge.

Sidste år lancerede Samsung de to topmodeller den 10. april, og efter en måned samt en periode med forudbestillinger endte det med et salg på 6 mio. eksemplarer. De 10 millioner, som Galaxy S7 og Galaxy S7 muligvis nu har nærmet sig, tog Galaxy S6 og Galaxy S6 edge 39 dage.

Læs også: Samsung Galaxy S6 til S7 - skal jeg opgradere?

Det er formentligt det attraktive tilbud med en gratis Samsung Gear VR-brille, der har været medvirkende til, at de indledende salgstal lover godt. Der er dog ikke til at vide sig helt sikker på, hvorvidt salget er bedre end forgængeren, før Samsung selv udgiver salgstallene.

Med sådanne tal kan det også være uklart, hvorvidt tallene tæller alle eksemplarer, som er solgt både til kunder og forhandlere eller det faktiske antal, som kunder har købt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies