A7-processor til iPhone 5S er 31 procent hurtigere

Apples næste iPhone vil blive hurtigere end forgængeren. En ny processor er årsagen til hastighedsforøgelsen.

A7-processor til iPhone 5S er 31 procent hurtigere

Næste generation af A7-processor chippen til iPhone 5S bliver omkring 31 procent hurtigere end den aktuelle A6-processor, der sidder i iPhone 5.

Meldingen om den forøgede hastighed kommer i en tweet fra Clayton Morris der arbejder hos Fox News, skriver Macrumors.com.

A6-processoren er en dual-core-type på 1,3 GHz. A6X der findes i fjerde generation iPad er til sammenligning en processor på 1,4 GHz dual-core.

I forbindelse med snakken omkring den nye A7-chip tales der også om bevægelses-funktioner, men det uklart hvordan eller om Apple vil satse på funktioner om dem Samsung har introduceret med topmodellen Galaxy S4.

Svaret på processoren og dens formåen får vi sandsynligvis i forbindelse med lanceringen af den næste iPhone-generation.

Mere nyt om iPhone

Historiens videre forløb. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 26/8/2013 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der omhandler Nye fotos: Se bunkevis af iPhone 5C og iPhone 5S skaller – Den næste artikel om emnet finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.