Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Åbner Apple for tredjeparts programmer?

Åbner Apple for tredjeparts programmer?

Betaudgave af udviklerværktøj og måske understøttelse af Microsoft Exchange.

Apple har annonceret et arrangement d. 6. marts, der handler om iPhonens udviklerværktøj (SDK), og nu spekuleres der i om Apple vil annoncere, at de åbner for brugen af tredjepartsprogrammer.

Allerede sidste år lovede Apple, at de ville gøre det muligt for brugere af iPhone og iPod Touch, at de kunne benytte sig af tredjepartsprogrammer i februar måned i år. I sidste uge skrev Business week så, at denne mulighed ville være forsinket - og nu er spørgsmålet så om forsinkelsen, kun drejer sig om en enkelt uge.

Det vil være usandsynligt, hvis vi ser en række nye programmer fra Apple d. 6. marts. Det vil være mere sandsynligt, hvis udviklerne får tilgang til en betaudgave af udviklerværktøjet, skriver Brigththand.com.

Apple har dog løftet sløret for, at de vil fremvise noget, der har med forretningsbrug at gøre. Der spekuleres derfor i, om iPhonen vil understøtte Microsoft Office og Exchange, og en generel forbedring af e-mailstøtten, for at gøre mobilen endnu mere interessant for forretningsfolk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies