Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Absurd tynd smartphone måske på vej

Absurd tynd smartphone måske på vej

Kinesiske Vivo rygtes til at være på vej med en smartphone så tynd, at det måske er for godt til at være sandt

Lige nu er den tyndeste smartphone i verden Gionee Elife S5.1, som blandt andet kommer til Europa i form af KAZAM Tornado 348, men den rekord står måske for fald - og med længder endda. Rygternes troværdighed er dog ikke de bedste af rent logiske grunde.

Nogle billeder, der ligner presserenderinger, har fundet vej til offentligheden via det sociale netværk Weibo, og de peger på en smartphone, der har en tykkelse på sølle 3,8mm.

Læs også: Apple: Det er uhyre få iPhones, der bøjer

På det ene af billederne kan man se Vivo-telefonen ligge ovenpå en iPhone 5 eller 5S. Apples telefon måler 7,6mm, og Vivos telefon er tydeligt tyndere.

Der dukker nogle helt enkle spørgsmål op i hovedet, når man ser en telefon som denne. Blandt andet mindede iPhone 6 Plus-lanceringen os om, at telefoner kan bøjes, og det er selvfølgelig en risiko, jo tyndere telefonen er.

Læs også: Oppo teaser for fingeraftryksscanner i N3

Derudover er der ikke meget plads til overs for eksempelvis et 3,5mm jack stik, og der skal også være plads til et batteri.

Oppo siges at bruge en legering af metal, som også bruges til rumfart i den kommende N3. Det er omtrent så stærkt som rustfrit stål men vejer kun en tredjedel. Vivo kan bruge samme materiale, men billederne stiller flere spørgsmål, end de besvarer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies