Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Acer Chromebook 14 - Macbook Air for fattigrøve

Acer Chromebook 14 - Macbook Air for fattigrøve

Aluminiumsdesign, 14 tommer IPS-skærm og 14 timers driftstid - og så ligner den en Apple macbook Air til en fjerdedel af prisen.

Foto: acer

Acer skeller tydeligvis til Apples velkendte ultrabook design i deres nyeste PC, ChromeBook 14. Med en markant forskel: Acer Chromebook 14 koster en fjerdedel af Apples Macbook Air.

Til prisen serverer Acer et 14 tommer stort IPS-display i enten HD eller Full HD. Teknologien i displayet er interessant, for det er typisk her, at der spares i budgetlaptops.

Chromebook 14 er svøbt ind i børstet aluminium, hvilket gør den i alt vejer 1550 gram, omtrent 200 gram end den nærmeste 13,3 tommer Macbook Air.

Se også: Snak til din chromebook fremover

Beskeden mekanik – fænomenalt batteri

Med en Chromebook skal du være indstillet på, at ikke alt vil fungere som i din Mac eller Windows-PC. Styresystemet er Googles Chrome OS, som hovedsageligt er designet til at afvikle webapps og Googles egne applikationer.

Det er en beskeden Intel Celeron N3060 Quad-core der driver Chromebook 14 frem, der dog ledsages af enten 2 eller 4 GB RAM. Lagerpladsen er på enten 16 eller 32GB.

De små maskinkræfter omsættes til en lang driftstid på 14 og 12 timer for henholdsvis HD og Full HD varianten.

Acer Chromebook 14 får dansk debut i løbet af april med priser der debuterer ved 2.149 danske kroner.

Læs også: Første Android-apps kommer til Chromebooks

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies