Acer: Gratis smartphones er fremtiden

Acer er netop gået ind på smartphone-markedet, og deres filosofi er at kunderne skal kunne få gratis smartphones via deres teleselskab.

Acer: Gratis smartphones er fremtiden

Acer planlægger at lave smartphones, der er så billige at købe for teleselskaberne, at de efterfølgende kan give dem gratis til deres kunder. Det har Acers smartphone-chef fortalt IDG News Service.

I første omgang kommer Acer med modellerne M900, F900, X960 og DX900, som hver især har deres kendetegn. Men til september og oktober kommer anden bølge af Acer-smartphones, og blandt disse vil være de “gratis”.

Disse går under navnene C1 og E1, og ifølge Acer vil de være gode til e-mail og internet. Tidligere har “gratis-telefoner” eller telefoner til 1 krone kun være reserveret billigtelefoner, men i løbet af i år vil smartphones altså også komme i blandt dem.

Det vides dog ikke om Acer vil gå ind på det danske marked.

Mere nyt om temaet

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 6/3/2009 publicerede vi artiklen; Ingen ny Windows Mobile til ældre smartphones – Du læser den her. Få også seneste nyt om temaet her.