Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Acer: Mangel på apps er grunden til at kunderne fravælger Windows Phone.

Acer: Mangel på apps er grunden til at kunderne fravælger Windows Phone.

At Windows Phone ikke står først i køen til nye apps er ingen nyhed, men det er derfor Acer afventer med WP-mobiler.

Billede: Acers første og eneste Windows Phone-mobil.
Billede: Acers første og eneste Windows Phone-mobil.

Vi har tidligere fortalt her på Mobilsiden.dk, at Google presser Acer til at droppe konkurrent. Den gang var det dog ikke Microsofts’ Windows Phone-system, der var i søgelyset hos den taiwanske techgigant, men istedet det linux-baserede Aliyun-system.

Acer’s chefer går ned i løn efter dårligt regnskab

Acer har ikke megen erfaring med Windows Phone, da deres produkter istedet huser søgegigantens Android-alternativ. I 2011 præsentede de dog Acer W4(Allegra), som deres første og eneste Windows Phone-mobil. Siden er der ikke sket meget, og det findes der en forklaring på.

Allen Burnes, der er EMEA VP for Acer's smartphone division påpeger, at Windows Phone stadig hænger efter konkurrenterne iOS og Android, som flere undersøgelser desuden har påvist. Han mener også, at det manglende app-udvalg har stor del af skylden. Det skriver theINQUIRER.

Windows Phone har overhalet iOS og Android - i Finland

"Windows Phone Store er i bedring. Men hvis der er 350.000 apps, og de ikke inkluderer top 100, så er det ikke godt for forbrugerne. For eksempel, hvis du ikke har den lokale bank app, så er det udelukket for mange forbrugere” siger Burnes og fortsætter "Der er en hel masse elementer omkring apps, der har afgørende betydning for os”.

Acer udelukker altså ikke deres interesse for platformen, og har desuden fortalt, at de er i snak med Microsoft. De afventer dog med WP-baserede Acer telefoner til Windows Phone står for 10-15% af markedet.

Kilde: theINQUIRER

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Knudsen 04-03-2014 09:11:11

så længe der ikke kommer flere apps så bliver det ikke ændret. udvikler laver ikke apps fordi at wp ikke er udbredt nok og det sker ikke før udviklerne kommer i gang, så det er ikke ms som skal igang det er alle udvikler

0 0
Bo 04-03-2014 09:45:03

Det er pt. i omegnen af 250.000 apps, så det passer simpelthen ikke at der ingen apps er.

0 0

Om brug af cookies