Acer udskyder tablet med Windows RT

Computer-producenten Acer har udskudt lanceringen af en tablet med Windows RT. De vil afvente modtagelsen på markedet.

Acer udskyder tablet med Windows RT

Acer har udskudt lanceringen af deres tablet-pc med Microsofts Windows RT styresystem. Det var ellers planen de første modeller med ARM-processorer skulle være på markedet i begyndelsen af 2013. Men de lukne anmeldelser af Microsofts egen Surface, har sat Acers planer i bero.

 – Microsoft Surface – et seriøst angreb mod iPad

Acer vil derfor se hvordan Surface klarer sig på markedet, og der vil tidligst komme en Acer tablet-pc med Windows RT i andet kvartal 2013.

 – ”Vi havde oprindelig en meget aggressiv plan om at komme ud meget tidligt næste år, men Surface har gjort at vi er mere forsigtige, selvom vores forskning og udvikling fortsætter,” siger Acer-chef Jim Wong til Reuters.

Acer var tidligere fremme med kritik af Microsofts egen tablet, hvor de mente det gav uro omkring økosystemet, når softwarefirmaet selv kom med hardware produkter.

 Acer: Surface er destruktivt for PC-industrien

Dog understreges det, af Jim Wong, at Acer stadigvæk satser på tablets med Windows RT.

Sagen videre

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 29/10/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en sag med fokus på Ny Nexus 7 tablet med mobil internet-adgangKlik her og læs videre.. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..