Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Adobe Lightroom klar til iPad - Android version på vej

Adobe Lightroom klar til iPad - Android version på vej

Skaberen af Photoshop har frigivet lillebroren i App Store, så iPad kunder kan klare den hurtige fotoredigering på farten.

Vi har tidligere fortalt, at Adobe lækker Lightroom Mobile. Nu har firmaet, der tidligere udskældte Apple i pressen for ikke at understøtte Flash, netop lanceret Lightroom Mobile ekslusivt til iPad. Det skriver TUAW

Adobe satser på iPad til hardware-debut'en

Adobe har desuden som Microsoft, der næsten lige har lanceret Office til iPad, valgt at lave app’en gratis. For at bruge Lightroom Mobile skal du dog have abonnement til Adobe Creative Cloud. Billigste løsning her lyder på 91,02 kr./md. for det såkaldte “Photoshop-fotografiprogram”. Du har ikke mulighed for at købe adgang til Lightroom Mobile som seperat app.

App’en downloades fra App Store her, hvor du kan læse mere om de indbyggede muligheder for redigering, organisering samt deling af private og professionelle snapshots. 

Office til iPad er downloadet 12 millioner gange

Adobe har erkendt vigtigheden i mobile apps, og som Microsoft valgt at satse på Apples iPad før konkurrerende platforme. Dog skulle en Android version være på vej, selvom der ingen tidsfrist er udmeldt. Der er heller ingen udmeldinger omkring iPhone tilpasset version eller Windows Phone for den sags skyld.

Lightroom Mobile kræver iOS 7, og fungerer på alle iPads undtagen den første model fra 2010.

Kilde: TUAW

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies