Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Adobe på vej med tegne-pen til tablets

Adobe på vej med tegne-pen til tablets

Software-firmaet Adobe vil også være med på hardware-produktion. Arbejder på tegne-pen til tablets.

Har du en tablet, så har du formentlig også opdaget, at det ikke er helt nemt at tegne på den med fingrene, hvilket også Samsung har slået på med deres Galaxy Note-serie.

Men nu vil også software-firmaet Adobe, som blandt andet står bag Photoshop, lege med. Deres løsning hedder Project Mighty og er opkaldt efter den engelsk version af udtrykket ”Pennen er stærkere end sværdet” (The pen is mightier than the sword). Det skriver Politiken.dk.

Adobe har netop annonceret pennen på deres MAX-konference, der afholdes i disse dage i Los Angeles.

Adobe mener også, at deres bud på en tegne-pen er bedre end den Samsung har til deres Note-serie, da de er lavet med fokus på håndskrift.

Mighty skal fungere på tablets fra diverse producenter, samt kunne være forbundet til ”skyen” via trådløst netværk. Dermed gemmes det på servere i skyen, men servernes computerkraft kan også være med til at finde ud af hvad det egentlig er du har tegnet.

Og abonnerer du på Adobes cloud-tjeneste, Creative Cloud, så har du altid adgang til værktøjer fra tjenesten lige meget hvor du befinder dig, så længe pennen er med dig. Pennen har også indbygget hukommelse, så den kan benyttes offline.

Adobe har endnu ikke meddelt hvornår pennen er klar til salg, men du kan se en demonstration af den her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies