Adobe Photoshop Express til iPad – et godt bud

App test: Vi har set nærmere på et gratis foto-behandlingsprogram til iPad.

Adobe Photoshop Express til iPad – et godt bud

Artiklen er leveret af iPadsiden.dk

Nu er det blevet tid til at se på intet mindre end et gratis app i form af Photoshop Express til iPad.

Photoshop laves af Adobe, og er for kreative et ligeså vigtigt værktøj, som en hammer er for en tømrer.

Jeg bruger det selv hver dag i mange timer, og det er virkelig fantastisk software. Det er derfor med stor forventning, at jeg downloadede Adobe’s Photoshop app til iPad kaldet Photoshop Express.

Jeg vil starte med igen hurtigt at understrege, at Photoshop Express er gratis. Hvorfor vil jeg understrege dette? Jo ser du, det kan man på en måde godt lidt mærke.

Ikke at det er dårligt lavet, eller at det er fyldt med reklamer. Slet ikke faktisk. Programmet er super godt lavet, det er super simpelt at gå til, og der er ikke en eneste reklame.

Årsagen til at man kan mærke, at programmet er gratis, er egentligt bare at det ikke har så mange features, når man er vant til den fulde version. Men kan man overhovedet forvente det?

Det gode…

I Photoshop Express kan du foretage en masse basal billedbehandling direkte på din iPad.

Du kan bl.a. beskære dine billeder, du kan rotere dem, spejlvende dem, justere farver, kontrast, belysning, tilføje forskellige filtre til billedet, m.v. Der er altså mulighed for en masse grundlæggende billedbehandling – helt gratis.

Ud over den grundlæggende funktionalitet, bør det nævnes, at programmet er simpelt og godt designet. Det er mere logisk at bruge Photoshop Express end mange andre billedbehandlingsprogrammer på iPad.

Det dårlige…

Programmets funktionalitet er grundlæggende, men ønsker man omfattende eller specifikke funktioner, så findes de med stor sandsynlighed ikke i denne express version.

Konklusion

Photoshop Express er et gratis og ganske glimrende mobilt billedbehandlingsprogram til iPad.

Det har ikke et væld af funktioner, hvorfor programmet mest egner sig til folk med kun lidt interesse i denne type programmer.

Så ønsker man et program der kan lidt mere, kan Photogene anbefales. Men alt i alt et rigtigt godt program til novicen.

5 ud af 6 stjerner til den rette målgruppe.

Videre nyt om iPad

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden gik videre med historien. d. 24/1/2011 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen; iA Writer til iPad – den moderne skrivemaskine (test) – Den næste artikel om emnet finder du her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.