Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Adobe Photoshop Express til iPad - et godt bud

Adobe Photoshop Express til iPad - et godt bud

App test: Vi har set nærmere på et gratis foto-behandlingsprogram til iPad.

Artiklen er leveret af iPadsiden.dk

Nu er det blevet tid til at se på intet mindre end et gratis app i form af Photoshop Express til iPad.

Photoshop laves af Adobe, og er for kreative et ligeså vigtigt værktøj, som en hammer er for en tømrer.

Jeg bruger det selv hver dag i mange timer, og det er virkelig fantastisk software. Det er derfor med stor forventning, at jeg downloadede Adobe’s Photoshop app til iPad kaldet Photoshop Express.

Jeg vil starte med igen hurtigt at understrege, at Photoshop Express er gratis. Hvorfor vil jeg understrege dette? Jo ser du, det kan man på en måde godt lidt mærke.

Ikke at det er dårligt lavet, eller at det er fyldt med reklamer. Slet ikke faktisk. Programmet er super godt lavet, det er super simpelt at gå til, og der er ikke en eneste reklame.

Årsagen til at man kan mærke, at programmet er gratis, er egentligt bare at det ikke har så mange features, når man er vant til den fulde version. Men kan man overhovedet forvente det?

Det gode...

I Photoshop Express kan du foretage en masse basal billedbehandling direkte på din iPad.

Du kan bl.a. beskære dine billeder, du kan rotere dem, spejlvende dem, justere farver, kontrast, belysning, tilføje forskellige filtre til billedet, m.v. Der er altså mulighed for en masse grundlæggende billedbehandling – helt gratis.

Ud over den grundlæggende funktionalitet, bør det nævnes, at programmet er simpelt og godt designet. Det er mere logisk at bruge Photoshop Express end mange andre billedbehandlingsprogrammer på iPad.

Det dårlige...

Programmets funktionalitet er grundlæggende, men ønsker man omfattende eller specifikke funktioner, så findes de med stor sandsynlighed ikke i denne express version.

Konklusion

Photoshop Express er et gratis og ganske glimrende mobilt billedbehandlingsprogram til iPad.

Det har ikke et væld af funktioner, hvorfor programmet mest egner sig til folk med kun lidt interesse i denne type programmer.

Så ønsker man et program der kan lidt mere, kan Photogene anbefales. Men alt i alt et rigtigt godt program til novicen.

5 ud af 6 stjerner til den rette målgruppe.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 31-01-2011 10:15:31

Hedder det ikke en app? da app er forkortelse for applikation - en applikation?

nå nevermind - til sagen.

Photoshop koster jo flere tusind kroner så at forvente man får noget i samme klasse som CS5 er vel meget naturligt at forvente for meget. Hvis PS Express er helt gratis og samtidig reklamefri er det jo en 100% udgift for Adobe at udvikle og i så fald må man forvente at de begrænser det betydeligt så professionelle brugere køber en eventuel fuld udgave med flere muligheder.

0 0

Om brug af cookies