Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Adobe satser på iPad til hardware-debut'en

Adobe satser på iPad til hardware-debut'en

Når Adobe senere på året lacerer pen og lineal til touchskærmsbrug, bliver det Apples iPad, der understøttes.

I april 2010 udsendte den daværende Apple guru Steve Jobs det famøse “Thoughts on flash”-brev, da han havde fået nok af pressekritikken over, at Apple havde fravalgt Adobe’s Flash på deres iOS-enheder. Senere samme år valgt Apple desuden, at nye Mac computere ikke ville blive leveret med Flash-teknologien præinstalleret.

Adobe lækker Lightroom Mobile

Forholdet mellem de to virksomheder har siden været lidt anspændt, men det tyder nu på at være over alle bjerge. Adobe har tidligere fremvist produkter, der skal udgøre virksomhedens debut på hardware, og Apples iPad er første tablet der understøttes. Det skriver The Wall Street Journal.

Som det også fremgår i videoen, så kunne pennen, der går under navnet “Mighty”, og linealen, der går under navnet “Napoleon”, være noget som Apple kunne have designet. Adobe arbejder desuden på en komplimenterende app til de nye produkter, som også forventes klar senere på året.

Derfor er iPhone og iPad først med de nye apps 

"Dette er Adobe’s mulighed for at gøre kreativitet tilgængelig for alle, fordi alle, der kan bruge en pen og en lineal vil være i stand til at bruge dette, så snart de ser det," sagde Michael Gough, der er Adobe’s vice president of experience design. "Det er en fejende, smuk mission, men det er også en god forretning. Vi ønsker at alle kan være en potentiel Adobe kunde-ikke bare kreative professionelle”

Mon ikke mange privatpersoner, men hang til det kreative hjørne kan se muligheder i Adobe’s nye legetøj. Indtil videre er både pris og tilgængelighed dog endnu uvist. 

Kilde: The Wall Street Journal

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 17-03-2014 10:14:05

De nævnte personer med hang til kreativitet kan jo bare købe et produkt fra Samsungs Note-serie den har eksisteret i flere år.

3 10
TF 17-03-2014 11:09:47

Jeg har nu ikke set der skulle være både pen og lineal med til den, er der da det ?

7 1
18-03-2014 12:09:56

http://www.bog-ide.dk/soegning/?q=lineal&o=Alle+produkter&c=&bt=

Så er den løst..............

0 2
TF 18-03-2014 15:58:59

Så er det vist dig der kommer med dum smarte kommentare skal jeg så kalde dig for et paphoved og troll nu som du gjorde ?

0 0
18-03-2014 19:13:37

Det er da ikke en dum smart bemærkning. Det er det du eftersprørger. Den lineal de tilbyder, er jo intet andet end gejl. Det eneste den kan bruges til er at lave en lige streg, der allerede kan laves i et tegneprogram uden en lineal. Derudover vil du kunne bruge en hvilken som helst lineal, da der jo som sagt intet specielt er ved den. Så der er ingen trolling her fra.

0 0
TF 18-03-2014 21:44:11

Nej det er der ikke og det var der heller ikke fra mig sidst da du svinede mig til, så tænk over det en anden gang før du åbner op for en sviner.

0 0

Om brug af cookies