Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ægte Robbie-fan? Her er din nye mobil!

Ægte Robbie-fan? Her er din nye mobil!

Nu kommer mobiltelefonen som enhver ægte Robbie-fan drømmer om! Sony Ericsson W300i er på vej i en specialudgave.

Nu kommer mobiltelefonen, som enhver ægte Robbie-fan drømmer om! Specialudgave af Sony Ericsson W300i.
Nu kommer mobiltelefonen, som enhver ægte Robbie-fan drømmer om! Specialudgave af Sony Ericsson W300i.

Specialudgaven af Sony Ericsson W300i vil indeholde ikke tidligere udgivet materiale fra Robbie Williams netop påbegyndte verdens-turné. Således vil åbningssangen fra den første koncert samt fotos være installeret når man køber telefonen.

Telefonen vil desuden have indgraveret Robbie Williams' logo i coveret. Den vil også være udstyret med forskellige finesser, såsom en Robbie-ringetone og en hilsen fra popstjernen selv. Der er også backstage optagelser (nederst i denne artikel finder du en fuld feature-oversigt).

- Samarbejdet med T-Mobile er en fantastisk måde for at få min musik og videoer ud, og Walkman mobilen er vores seneste samarbejde, Det er vidunderligt siger Robbie Williams.

Ikke tidligere har et verdensnavn været involveret i design af en mobiltelefon.

Det lader dog desværre ikke til at denne fede specialudgave af W300i kommer til Danmark. Men den normale udgave kommer her i andet kvartal 2006.

Robbie Williams indleder sin Europa-turné i Dublin den 9. juni og kigger forbi Parken i København den 6. og 7. juli.

Specialudgaven af Sony Ericsson W300i vil indeholde ikke tidligere udgivet materiale fra Robbie Williams netop påbegyndte verdens-turné.
Specialudgaven af Sony Ericsson W300i vil indeholde ikke tidligere udgivet materiale fra Robbie Williams netop påbegyndte verdens-turné.

Generelt Sony Ericssons W300i

Den eksklusive udgave af Sony Ericssons W300i fra den populære Walkman-mobil serie, som blev lanceret sidste år.

W300i understøtter MP3- og AAC-filer og kan tilbyde op til 30 timers spilletid. Udover de dedikerede musikknapper, som er kendetegnende for alle mobiler i walkmanserien, har W300i en ny funktion, som giver vilkårlig afspilning af telefonens musikbibliotek. Overførsel af musik fra en CD kan lade sig gøre ved hjælp af den medfølgende software Disc2Phone.

Desuden byder W300i på FM-radio og et såkaldte flight mode, som gør det muligt at høre musik på flyrejsen uden at have mobilen tændt.

Med til W300i følger et hukommelseskort på 256 MB, som kan udskiftes med et, der har en kapacitet på 1 GB, hvis man har brug for mere plads. I æsken finder man også et stereo-headset og et USB-kabel.

Udover de mange musikfunktioner har W300i et VGA kamera med 4 x digital zoom, som kan optage billeder og video. Billederne kan sendes til venner og bekendte via MMS.

Sidst men ikke mindst indeholder W300i EDGE, som giver hurtig filoverføring og internet-opkobling. Også Bluetooth er repræsenteret i telefonen.

Oversigt: Robbie materiale på W300i (specialudgave)

- Ekslusive og ikke tidligere udgivet videoklip, åbningssangen og Wallpapers fra Robbie Williams første koncert på tournéen.

- Telefonen har et specialdesignet cover creativt inspireret af Robbie Williams med to forskellige covers til at personliggøre telefonen.

- Link til den nye Robbiewilliams.com WAP side.

- Personligt tema inkl. live Robbie Williams soundbyte, live ringetone og nye Robbie Williams animationer og logoer.

- Robbie Williams byder fans indenfor til en backstage-oplevelse på verdenstournéens “kick-off”, som foregik i Durban, Sydafrika.

Læs mere om W300i: Klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies