Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ældre holder mobilen slukket i hjemmet

Ældre holder mobilen slukket i hjemmet

En ny norsk undersøgelse viser, at ældre mennesker tænder deres mobil, når de forlader hjemmet. Men når de er hjemme, er mobiltelefonen slukket.

Der er en tendens til, at flere og flere ældre har egen mobil. Men det er ikke mange af disse, som har deres mobiltelefoner tændt, når de befinder sig i deres hjem. De ældre tænder først deres mobil, når de tager af sted fra deres hjem. Bevæggrundene, for at de ældre tænder mobiltelefonen, når de er ude, er forskellige. Nogle føler sig tryggere med mobilen tændt, hvorimod andre tænder deres mobil, fordi deres børn ønsker det.

En norsk aldersforsker er af den mening, at de ældre simpelthen ikke er klar over, hvordan de skal bruge mobilen. Denne udtalelse underbygges af, at den norske undersøgelse viste, at over 80% af de adspurgte aldrig har afsendt en sms-besked. Yderligere mente aldersforskeren, at nutidens mobiler ikke passer til de ældres behov, idet mange ældre ønsker en enkelt telefon, hvorfra de let kan ringe og eventuelt sende sms-beskeder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies