Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ældretelefon med Android

Ældretelefon med Android

En Android-baseret Fujitsu-telefon skal nu få de ældre med på smartphone-bølgen.

Fujitsu har produceret en ny mobiltelefon, som er designet til den ældre del af befolkningen men uden at skære alle de smarte funktioner fra.

Markedet for ældrevenlige telefoner har været båret frem af Doro og Emporia, som begge producerer simple telefoner hvor alle de smarte funktioner er skåret væk.

Det gør Fujitsu nu op med i deres nye F-12D telefon, som er en rigtig smartphone. F12-D er en del af ”RakuRaku”-serien, hvilket er japansk og betyder nem.

Telefonens brugergrænseflade er blevet skræddersyet med store knapper og tydelige ikoner. Fujitsu har også haft en forhandling i gang med Google, da brugerne ikke behøver logge sig ind med en Google-konto.

Skærmen er ligeledes udformet, så den tager hensyn til forkerte tryk på skærmen. Kommer man til at strejfe skærmen med en finger, så ignorerer telefonen dette.

Telefonen er netop blevet vist frem for offentligheden, og kommer på det japanske marked i løbet af august måned. Tages der godt imod den, så kan det være vi kan forvente at se den på det danske marked senere på året.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erling 18-07-2012 22:01:54

Den var lige noget for min mor.
Hun er ganske kompetent foran en alm. -puter men hendes tlf. er under al kritik og hun kan ikke finde rundt i min DHD.

MVH
ELO

0 0
Martin 18-07-2012 15:40:32

Det hedder en ældretelefon !

0 0

Om brug af cookies