Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ældrevenlige telefoner stikker hovedet i skyen

Ældrevenlige telefoner stikker hovedet i skyen

Doro er også til stede på MWC og præsenterer to nye ældrevenlige telefoner med cloudtjeneste.

Doro PhoneEasy 622
Doro PhoneEasy 622

En brugerundersøgelse fra Doro har vist, at halvdelen af de ældre over 65 år, overvejer at købe en smartphone, mens den anden halvdel lægger vægt på pålidelighed, brugervenlighed og stil.

Den sidste halvdel har Doro lavet to nye produkter til, som de har præsenteret i Barcelona på Mobile World Congress.

Telefonerne bliver nu koblet sammen med en sky-tjeneste(cloudtjeneste) så brugeren eller pårørende, kan tilføje kontakter til telefonen via skyen. Der er desuden mulighed for, at gemme billeder i skyen.

Den første præsentation fra Doro er Doro PhoneEasy 622, der har flere funktioner, end nogen anden Doro-telefon.

Vejrudsigten bliver vist i skærmen og så er det muligt at optage video og dele det med andre. For så vidt ikke noget nyt i forbindelse med smartphones, men en nyhed i forbindelse med ældrevenlige telefoner.

Der er også designmæssige fordele, som forstærket lyd, justerbar skriftstørrelse, stor og tydelig skærm og intuitive menuer, beretter Doro i en pressemeddelelse.

"Telefonen er til dem, som endnu ikke er klar til en smartphone, men alligevel godt vil have, at den kan mere end en traditionel mobiltelefon" siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark.

Doro Secure 681
Doro Secure 681

Den anden nyhed, der præsenteres af Doro er Doro Secure 681, der er udviklet til at give brugeren større følelese af sikkerhed og tryghed.

Det sker blandt andet med indbygget telecare radiomodtager, der kan kommunikerer med fald-, vand- og røgsensor, der i nødstilfælde giver besked til pårørende, der nemt kan lokalisere telefonen via GPS.

Doro PhoneEasy 622 vil være tilgængelig i forretningerne fra efteråret, mens Doro Secure 681 vil være klar allerede i løbet af foråret.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies