Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Aflever din ødelagte iPhone til Apple og få penge til en ny

Aflever din ødelagte iPhone til Apple og få penge til en ny

Nu kan du aflevere din brugte iPhone til Apple, selv hvis skærmen er flækket eller en knap er gået i stykker, og stadig få penge til køb af en ny model.

Hvis din iPhone 5s, 6 eller 6 Plus ser sådan ud, kan du få penge for den hos Apple med et nyt genbrugsprogram.
Hvis din iPhone 5s, 6 eller 6 Plus ser sådan ud, kan du få penge for den hos Apple med et nyt genbrugsprogram.

For Apple står genbrug og beskyttelse af miljøet højt på dagsordenen. Derfor har producenten også et genbrugsprogram, hvor det er muligt at indlevere ældre iPhones og få et vist beløb tilbage for at spare penge på købet af den seneste iPhone, iPad eller Mac, der er på markedet.

Det er dog pt. med det store forbehold, at produkterne ikke må have ødelagte skærme, kameraer eller knapper. Det ændrer sig dog inden længe, skriver 9to5mac.

Læs også: Apple tilbagekalder opladere i Danmark: Kan give stød

Ifølge hjemmesiden vil Apple fra denne uge ændre genbrugsprogrammet, således at der også tages imod iPhones, der har ødelagte skærme, knapper og kameraer. Helt konkret omfatter genbrugsprogrammet iPhone 5s, 6 og 6 Plus, som Apple vil betale dig for at indlevere.

En iPhone 5s giver ifølge en kilde, som mediet har snakket med, omkring 330 kroner, mens iPhone 6 giver omkring 1.330 kroner og til sidst 1.660 kroner i tilbagebetaling for en indleveret iPhone 6 Plus. Da dette er udenlandske priser, og da værdien skal anslås af firmaet Dataserv GmBH., som håndterer genbrugsprogrammet for Apple, kan det variere i dit tilfælde.

Læs også: Kan det betale sig at få mobilen repareret? [TIP]

Dette forbedrede genbrugsprogram vil altså opfordre ejere af ældre, ødelagte iPhones til at skifte dem ud med den seneste nye model i stedet for at prøve at få den repareret.

Få monteret en skærmbeskytter i Apple Store

I forbindelse med det ændrede genbrugsprogram gør Apple det også muligt for kunder at få installeret skærmbeskyttelse på iPhones. Det sker i samarbejde med producenten Belkin, hvor der i de fysiske Apple Stores verden over bliver installeret en maskine, der gør installationen af skærmbeskyttelse nemmere og hurtigere. Se blot i denne demonstration.

Læs også: Mobilbeskyttelse vinder frem

Kilden fortæller også, at Apple tilbyder en ny, gratis skærmbeskyttelse og installation, hvis første forsøg går galt. Der går dog endnu nogle uger, før det nye system er oppe at køre. Det er også endnu uklart, om det vil være at finde i de danske Apple Premium Reseller-butikker, Eplehuset, da den nærmeste rigtige Apple Store ligger i Malmø.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies