Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afløser for Steve Jobs hemmeligholdes

Afløser for Steve Jobs hemmeligholdes

Apple nægter at afsløre, hvem der skal erstatte den sygemeldte topchef Steve Jobs.

Aktionærerne i Apple har netop afslået et forslag, om at selskabet skal fremlægge sine planer for, hvem der kan efterfølge Steve Jobs - som på mange måder har opnået ikon status ligesom f.eks. Bill Gates og Steve Ballmer.

Den 55-årige Steve Jobs er pt. på sygeorlov på ubegrænset tid efter at have haft kræft i bugspytkirtlen og gennemgået en levertransplantation.

Investorerne er bekymret over Apple’s fremtid uden Jobs i front, dog mener Apple, at det vil give konkurrenterne en fordel hvis kandidaterne til Jobs afløser afsløres. Ligesom det kan resulterer i interne stridigheder, hvis det kommer frem før tid.

Netop nu varetages Steve Jobs forpligtelser af Tim Cook, som er operative chef for Apple. Han er også manden der forventes, at stå for præsentationen af iPad 2, nu på onsdag (den 2. marts 2011).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Samuel 24-02-2011 19:32:34

Det er mig bekendt ikke oplyst at det er hans kræft i bugspytkirtlen der er vendt tilbage, hvilket mere eller mindre ville være en dødsdom.

Det skriver I godt nok heller ikke direkte, men det var den måde jeg klart valgte at fortolke nyhedsindlægget på.

0 0
Bo 24-02-2011 14:25:16

Jeg tror Apple på lidt længere sigt vil være ilde stedt uden Steve Jobs.

Ikke sådan at de går konkurs fra den ene dag til den anden, selvfølgelig. Apple har jo lige nu meget stærke produkter og et solidt koncept.

Men jeg tror Apple vil have et problem på den længere bane ved udviklingen af nyt. Steve Jobs har givet Apple en innovation som virkelig har omskabt dem fra middelmådigt computerfirma til verdens største IT firma.

Jeg tror Apple vil sakke agterud når Jobs ikke længere er ved roret.

0 0
ARMANI 24-02-2011 14:50:42

JA der du ret i....

0 0

Om brug af cookies