Afløser for Steve Jobs hemmeligholdes

Apple nægter at afsløre, hvem der skal erstatte den sygemeldte topchef Steve Jobs.

Afløser for Steve Jobs hemmeligholdes

Aktionærerne i Apple har netop afslået et forslag, om at selskabet skal fremlægge sine planer for, hvem der kan efterfølge Steve Jobs – som på mange måder har opnået ikon status ligesom f.eks. Bill Gates og Steve Ballmer.

Den 55-årige Steve Jobs er pt. på sygeorlov på ubegrænset tid efter at have haft kræft i bugspytkirtlen og gennemgået en levertransplantation.

Investorerne er bekymret over Apple’s fremtid uden Jobs i front, dog mener Apple, at det vil give konkurrenterne en fordel hvis kandidaterne til Jobs afløser afsløres. Ligesom det kan resulterer i interne stridigheder, hvis det kommer frem før tid.

Netop nu varetages Steve Jobs forpligtelser af Tim Cook, som er operative chef for Apple. Han er også manden der forventes, at stå for præsentationen af iPad 2, nu på onsdag (den 2. marts 2011).

Redaktionen har mere til historien

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 19/1/2011 var der nyt om emnet i artiklen om Steve Jobs fravær kan blive katastrofal for Apple – Læs her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..