Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Aflytningssikker smartphone på vej fra Spanien

Aflytningssikker smartphone på vej fra Spanien

Så er der godt nyt for sikkerheds-entusiaster. En NSA-sikker smartphone er på vej.

Mennesker der for ikke så længe siden påstod, at Big Brother lyttede med på alle telefonsamtaler, fik meget ofte et modekritisk blik, da intet matcher særligt godt med sølvpapirshatte.

Det var selvfølgelig før en vis Hr. Snowden trådte frem i medierne, og NSA viste sig at være allestedsnærværende.

Læs også: NSA anklager - Har fuld adgang til iPhone

Nu har spanske Geeksphone taget konsekvensen, og præsenterer en aflytningssikker smartphone på Mobile World Congress 2014 i Barcelona.
Firmaet håber på, at kunne finde en niche i et marked, som er domineret af langt større spillere med den mest moderne teknologi, etablerede brands og masser af markedsføringsdollars i ryggen.

I stedet vil man tilbyde ’Blackphone’, som skulle kunne sende og modtage krypterede telefon- og videoopkald, sms’er og lagre sikre filer. Samtidig vil man kunne surfe på nettet i en tilpasset androidudgave kaldet ’PrivatOS’, som kommunikerer via en VPN-forbindelse.

Telefonen er blevet til i samarbejde med firmaet Silent Circle, og kan beskues og forudbestilles fra 24. februar under MWC 2014.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

gøjser 16-01-2014 18:32:25

100% NSA-proofed. Det bliver nok lidt af en bølge, som det gælder om at ride med på, hvis man vil sælge sit elektronikgrej.

0 1
Joshua Christensen 16-01-2014 14:39:46

Ideen er fed. Glæder mig til at se det færdige produkt.

0 0
Om brug af cookies