Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afsløring: Qtek G200 på vej til Danmark

Afsløring: Qtek G200 på vej til Danmark

Når det bliver efterår kommer Qtek G200 i de danske butikker. Det kan Mobilsiden.dk i dag afsløre. Der er tale om efterfølgeren til Qtek G100, der derimod ikke kommer i Danmark.

Når det bliver efterår kommer Qtek G200 i de danske butikker. Det kan Mobilsiden.dk i dag afsløre. Der er tale om efterfølgeren til Qtek G100.

Foto: Pdafrance.com
Når det bliver efterår kommer Qtek G200 i de danske butikker. Det kan Mobilsiden.dk i dag afsløre. Der er tale om efterfølgeren til Qtek G100. Foto: Pdafrance.com

Qtek G200 er en rigtig spændende enhed. Det er en lommecomputer og mobiltelefon i samme enhed. Men som et stort ekstra plus, har den indbygget GPS-antenne. Det betyder den kan anvendes til navigation uden man skal tilslutte eksternt udstyr.

Produktet vil have GPRS/EDGE til datakommunikation via mobilnettet, Bluetooth og et kamera på 1.3 megapixel. Hukommelsen kan udvides via miniSD.

- Prisen kender vi ikke endnu. Men det lader til og blive et meget spændende device. Vi forventer at G200 kommer engang i efteråret. Det afslører Frank Jensen fra Dangaard Telecom overfor Mobilsiden.dk. Frank Jensen har ansvaret for den danske smartphone division.

Der er ikke mange detaljer omkring Qtek G200 endnu. Men på Mobilsiden.dk regner vi med, at producenten har taget udgangspunkt i de specifikationer som ligger til grund for forgængeren G100.

Sluttelig skal det bemærkes, at der godt nok er indbygget GPS-antenne - men softwaren til nagivation skal du nok regne med at finde selv, eller i hvert fald skulle betale ekstra for at få med.

Læs også...


Artikel om Qtek G100: Klik her...

Nedtur: Qtek G100 kommer ikke i Danmark: Klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies