Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afspil musik fra mobilen på nye PC-højtalere fra Logitech

Afspil musik fra mobilen på nye PC-højtalere fra Logitech

Logitech er ude med et nyt PC-højtalersæt med en dedikeret holder til mobilen eller Mp3-afspilleren. På den måde kan man afspille musik direkte fra sin musikafspiller, mens man sidder ved sin PC.

Logitech X-240
Logitech X-240

På verdens største messe for forbrugerelektronik "Consumer Electronics", som løber af stablen i Las Vegas, præsenterede Logitech et sæt nye PC-højtalere kaldet X-240.

Højttalersystemet indeholder et re-designet kontrolcenter, der udover at kunne præsentere lyd fra en PC eller en Mac også kan gengive lyden fra Mp3-afspillere, PDA’er og mobiltelefoner.

X-240 er ”plug-and-play”, så man blot skal placere sin mobil eller Mp3-afspiller i den dertil indrettede holder. På den måde er det nemt at oplade, synkronisere eller at afspille musik fra den, mens man sidder ved sin computer.

X-240 skulle være designet på en måde, så mobilen, PDA’en eller Mp3-afspilleren sidder sikkert og godt, når den er placeret i holderen.

Højtalersættet er desuden konstrueret, så den særlige holder kan gemmes væk, når man ikke har brug for den. På den måde står den ikke og tager unødig plads på skrivebordet og er ikke i vejen, hvis man eksempelvis sidder i sofaen med sin bærbare P på skødet.

Det skal også se ordentligt ud. Derfor har Logitech lavet X-240, så det skulle være nemt at gemme opladerkablerne væk. De pynter jo ikke ligefrem på gulvet.

Udover muligheden for tilkobling af mobil eller Mp3 skulle X-240 have en rigtig god lyd. Og så er der kælet for designet. Højtalerne har metalgitre, high-excursion satellit-drivere og nedskudt subwoofer. For brugervenlighedens skyld har kontrolcentret desuden en master volumenknap, power-knapper og et bekvemt stik til hovedtelefoner, så man kan lytte uden at forstyrre andre.

Logitech X-240 lander i butikkerne i april måned. Prisen kommer til at ligge på omkring 50 euro svarende til omkring 375 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies