Afstemning: Årets smartwatch 2019

Hvilket smartwatch har været den bedste forlængelse af din smartphone i 2019? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Årets smartwatch 2019

2019 lakker mod enden, og det er derfor blevet tid til et tilbageblik på årets bedste smartwatches, som de forskellige producenter har introduceret i løbet af det forgangne år.

Smartwatches er, som navnet indikerer, særligt smarte ure, men hvilket fortjener så også hæderen som det bedste smartwatch – det der bedst løfter opgaven at være smart i dagligdagen? Det kan du hjælpe med at afgøre ved at tage del i dette års afstemning nederst på siden.

Dette er vores første afstemning om årets bedste elektronik, som selvfølgelig afsluttes med den helt store: Årets mobil.

Smartwatch, eller smarturet, vinder så småt frem, på trods af en utrolig sløv start. I år har vi set nye ure fra Apple, Samsung, Huawei, Ticwatch, Garmin, Fossil, Fitbit og mange flere. De bliver hele tiden bedre og får flere brugbare funktioner. Nogle er fokuseret på træning og sundhed, andre på design og funktioner – kort sagt, så er der noget for enhver.

Hvilket synes du er årets bedst smartwatch? Deltag herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Flere nyheder om Smartwatch

Historien slutter ikke her. mobilsiden fulgte op på historien. 8/11/2019 fortsatte vi fortællingen med en vinkel omkring Apple dominerer smartwatch-markedetKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..