Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afstemning: Hvilken app bruger du til navigation?

Afstemning: Hvilken app bruger du til navigation?

Når vi sætter os i bilen og skal finde vej, bruger mange af os telefonen. Der findes et væld af forskellige applikationer, der kan guide os fra A til B, men hvilken er jeres foretrukne? Deltag i vores afstemning her:

Foto: Apple

Det er endnu engang blevet fredag, hvilket betyder, at det er tid til denne uges afstemning.

Vi er midt i feriesæsonen, hvilket betyder, at en masse af os pakker bilen og rejser hjemmefra. Nogle tager sydpå i bilen, andre spænder en campingvogn efter kareten, og triller mod Hvide Sande. Uanset hvor ferien går hen, er det fælles for os alle, at vi gerne skulle finde frem til destinationen. Det gælder i øvrigt også dem af os, der ikke tager på ferie.

Hos Mobilsiden kunne vi godt tænke os at vide, hvordan I finder vej, når I sidder bag rattet. Før i tiden sad mutter på passagersædet og navigerede efter en nøje optegnet rute, som man havde tegnet på et papirskort fra den lokale Shell. Siden da kom GPS'en til, hvor især Garmin til stadighed sidder på en stor del af markedet. Nu er det dog ikke længere strengt nødvendigt, at tage et smut forbi Elgiganten for at købe en GPS, man derefter monterer i forruden med en sugekop. Der findes nemlig bunkevis af mere eller mindre pålidelige navigationsapplikationer til både Android og iOS. Spørgsmålet er bare, hvor mange af jer der bruger dem, og hvilken navigationsapp I foretrækker?

Afstemning

Hvilken app bruger du til navigation?
Google Maps
71,87 %
Apple Maps
5,73 %
TomTom
4,63 %
Waze
2,48 %
Den der hører til min trafikalarm
0,14 %
Andet
6,38 %
Bruger enten bilens indbyggede GPS eller den "klassiske GPS"
8,77 %
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies