Afstemning: Hvor meget vil du give for en mobiltelefon?

Mobiltelefoner bliver dyrere, men samtidig bliver budgetmodellerne bedre. Hvor meget er du villig til at betale for en ny mobil? Stem her.

Afstemning: Hvor meget vil du give for en mobiltelefon?

Der sker en rivende udvikling i mobilbranchen, og mobilen som vi kender den står på kanten til at ændre sig. Producenterne spenderer mere og mere på udvikling. Bare i 2018 har Huawei tænkt sig, at skulle bruge hele 20 milliarder dollars på deres R&D, Research and Development, afdeling. Men alt dette har også en effekt på mobiltelefoners priser, specielt flagskibene, for de bliver nemlig dyrere og dyrere. Se bare iPhone X og den kommende Samsung Galaxy Note9, som begge let koster 7.000 kroner. For ikke at tale om Huawei Mate RS Porsche, som koster omkring 15.000 kroner.

Men samtidig sker der også en stor udvikling i både budget- og mellemklasse mobiltelefonerne. De bliver bedre og bedre og kan efterhånden det, som de fleste kunne have brug for. Se bare en telefon som Motorola Moto G6 Plus, hvor selv de mest krævende mobilnørder vil blive imponerede.

Læs også: Afstemning: Hvilket teleselskab har du?

I dag vælger mange at betale deres via rentefri afdrag, hvilket gør de store beløber lidt mere spiselige. Det lyder sjovere at betale 261 kroner om måneden for en iPhone X, men det løber altså stadig op i 7.830 kroner.

Så hvor meget er vi egentlig villig til at betale for en ny mobiltelefon her i 2018? Det har vi sat os for at undersøge.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det sidste nye i sagen

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden gik videre med historien. 18/4/2018 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med artiklen; Hvor længe har du haft din mobiltelefon? [AFSTEMNING 2018] – Den finder du her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.