Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afstemning: Hvordan spiller du musik fra mobilen til en højtaler?

Afstemning: Hvordan spiller du musik fra mobilen til en højtaler?

Mobiltelefonen er altid med os, også når der skal lyttes til musik i hjemmet. Hvordan forbinder du mobiltelefonen til din højtaler? Deltag i afstemningen.

Foto: Mobilsiden.dk

Mobiltelefonen er vores trofaste følgesvend, altid med os, og bruges efterhånden til rigtig mange ting. Det er oplagt at bruge mobiltelefonen til at håndtere musikken i hjemmet, hvor der er direkte adgang til millioner af musiknumre, på en lille håndholdt enhed. 

Samtidig kommer der hele tiden flere valgmuligheder for, at mobilen kan forbindes til højtaleren i hjemmet. Lige fra små billige højtalere til større og meget dyrere løsninger. Selv Ikea, i samarbejde med Sonos, er snart klar med deres to højtalere i deres butikkerne.

Ikeas to Sonos-udstyrede højtalere, de lander i virksomhedens butikker til august. Vi har dem til test og giver jer inden længe vores mening om dem.
Ikeas to Sonos-udstyrede højtalere, de lander i virksomhedens butikker til august. Vi har dem til test og giver jer inden længe vores mening om dem.
Foto: IKEA

Sammen med nye højtalere og nyt teknologier i mobilerne, så er der også kommet flere muligheder for at forbinde og få musikken ud gennem en ekstern højtaler. Der er fordele og ulemper ved dem allesammen.

Bluetooth, WiFi, det gode gamle kabel eller en helt anden løsning - hvad gør du? Stem herunder.

OBS: Der er sikkert flere der bruger en kombination, måske både Bluetooth og WiFi. Hvis det er tilfældet så vælg den, som du bruger mest.

Afstemning

Hvordan spiller du musik fra mobilen til en højtaler?
Med Bluetooth
46,47 %
Med WiFi (AirPlay, Sonos, Chromecast m.m.)
42,07 %
Med kabel
4,07 %
Jeg forbinder aldrig min mobil til en højtaler
6,44 %
Anden løsning
0,96 %
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies