Afstemning: Hvornår oplader du din mobil?

På trods af teknologiske fremskridt, så skal de fleste mobiltelefoner skal stadig oplades hver eneste dag. Men hvornår oplader vi dem? Stem i artiklen.

Afstemning: Hvornår oplader du din mobil?

I tirsdags viste DR’s forbrugerprogram, Kontant, at størstedelen af 11 CE-mærkede uoriginale mobilopladere ikke lever op til sikkerheds- og mærkningskravene. I programmet blev der desuden lagt væk på det farlige ved at oplade mobiltelefonen om natten, en sætning vi har hørt mange gange før.

Som opfølgning på dette vil vi undersøge jeres mobilopladnings-vaner. På trods af farligheden, bliver den så stadig opladet om natten?

For mange er dette stadig den letteste løsning, men her kommer ny teknologi også ind i billedet. Hurtigopladning af mobiltelefoner betyder nemlig, at det ikke længere tager flere timer af oplade den. En af den bedste af sin slags på markedet, Huaweis SuperCharge, giver hele 70 procent strøm på cirka 30 minutter. Men er det mon hurtigt nok til at droppe den praktiske natopladning.

Læs også: 5 ud af 11 testede CE-mærkede mobilopladere er farlige

Smid din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere om stoffet

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke lade være. 25/4/2019 bragte vi sagen Samsung Galaxy Note 10 får 5G – Artiklen finder du her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..